sourze.se

Jag gör Sourze sämre

"Ännu ett sexistisk inlägg av denna fjortis."

"Du är kanske ledsen för att ingen tittar på dina bröst, skicka en bild ska jag försöka titta en liten stund."

"Jag ger fan i dina djävla pattar Liselotte. Jag kommer alltid att titta bort när jag passerar förbi dig."

"Vem fan skulle vilja våldta dig Liselotte? Han måste vara en väldigt sjuk människa i så fall."

"Du gör sourze sämre."

"Den här tjejejn behöver då verkligen ta sig ett glas ibland. Detta kan man konstatera efter att ha följt hennes inlägg ett tag. Ta en sup och va som en människa!"

"you might do better if you smoke some marijuana."

Detta är några av de elaka kommentarer jag fått, få av dem har någon riktig kritik, de är bara elaka. Är jag då den dumma? Med namn och bild uttrycker jag min åsikt. Jag är noga med att påpeka att jag inte riktar mig till ALLA utan till de som jag pratar om i artikeln. Ändå blir folk rasande, jag vet att jag säger vad jag tycker och jag gör det med aggressivitet.

Men visst.

"Hej och ursäkta. Hoppas jag inte stör, den här artikeln ska handla om killar som tittar på tjejers bröst, bara så du vet. Först vill jag bara be om ursäkt för att jag tycker det är obehagligt, jag vill också säga att jag visst förstår dig och din synpunkt och det är klart att du får titta på mina tuttar, speciellt om jag har en tight tröja. Det är bara lite obehagligt men för all del. Nej jag ångrade mej, ursäkta mitt fel. Klart ingen ens vill titta på mina bröst, ursäkta att jag störde. Ja... det var nog allt jag hade att säga. Ursäkta än en gång. Förlåt."

Bättre? Eller varför inte.

"Tudeloo. Ibland, vid ytterst få tillfällen, kan jag tycka det är läskigt att gå utomhus när det är mörkt. Jag är lite rädd för en så crazy och galen grej som att bli våldtagen. Jag veeet, visst är det duuumt? För nästan inga blir ju faktiskt våldtagna om man jämför med bilolyckor och sånt. Okej. Tack o hej leverpastej!"

Gripande va?

Jag förstår inte varför ni tar så illa upp att ni känner att ni behöver ge riktigt elaka kommentarer. Varför inte bara ge riktig kritik? Speciellt med tanke på att läsarna är skribenterna här, jag tycker det känns som att man skulle kunna försöka peppa lite. Vara lite snäll men om man inte känner för det behöver man i allafall inte vara vidrig.

För om jag inte skulle skriva med lite aggresivitet skulle artikeln bli mjäkig, det är inte kul att läsa och man går bara vidare oberörd. Jag vill väcka uppmärksamhet men jag tycker ändå inte jag är nåt monster.

Något som gör att man fortsätter är när man får kommentarer som.

"Om jag hade varit lika paranoid som Liselott kanske jag hade sluppit bli våldtagen den kvällen på vägen hem från krogen. Då hade jag kanske haft nycklarna redo i handen... Det handlar inte om att generalisera, man vill bara vara redo om man måste, för tro mig, statistiken säger inte allt och det händer oftare än vad man tror."

"Jaaaa - du är smart! Jag med, så mycket jag kan - för det är i sanning inte lätt. Jag är rök- och parfymöverkänslig och det är ett riktigt helvete. Jag älskar att gå på krogen men gör det mycket sällan, för jag är sjuk i flera dagar efteråt. Och det händer titt som tätt att jag måste kliva av bussen för att jag får andnöd av någons parfym. Så jag håller med dig: Ta död på er, men bespara mig."

Så tack till er som gillar mina artiklar och till er som kan ge riktig kritik istället för att förolämpa.

Ursäkta om jag störde och hoppas att jag inte har upprört någon.


Om författaren

Författare:
Lise Lindgren

Om artikeln

Publicerad: 18 okt 2002 13:48

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: