sourze.se

Michael Lundahl är torsk!

Ja, på det där andra viset.

Är det bara jag som frågar mig varför Michael Lundahl brinner så ivrigt för att försvara prostitution? Och för att gå i våldsam debatt med alla som på något sätt antyder att prosititution inte är Guds gåva till mänskligheten.

Man har knappt tryckt på enterknappen förrän herr Lundahl har läst texten, tolkat den och skickat fyra inlägg som debatterar mot hans egen tolkning av texten.

Lite märkligt är det. Det vore roligt att se herr Lundahl satsa samma våldsamma engagemang i en debatt om några andra kvinnliga rättigheter än rätten att vara en lycklig prostituerad.

Efter några timmar kommer en "motartikel" med mitt namn i rubriken. Om min "lilla tangentbordsfantasi", som Michael så nedlåtande uttrycker det. Någon som känner igen mönstret? Dags för ändlösa upprepningar på temat horor och torskar. Favorit i repris. Herr Lundahls "lilla tangentbordsfantasi" om lyckliga horor har vi ju läst ett antal gånger vid det här laget.

Hela artikeln debatterar Michael mot sina egna tolkningar av min artikel inte mot mig. Även om han försöker ge sken av det.

Därför finns det heller ingen anledning för mig att svara på Michael Lundahls argument mot Michael Lundahls tolkningar av min text. Att debattera med Michael L i denna fråga har också visat sig vara ungefär lika fruktsamt som att försöka kramas med en asfaltsvält.

Så sorry Michael, du får dra dina "argument" för någon annan och med någon annan som sparringpartner. Vill du att jag ska bli en ny Marita, som ger dig möjlighet att upprepa samma sak i det oändliga, så är du torsk! På det där andra viset.


Om författaren

Författare:
Anna Linusson

Om artikeln

Publicerad: 11 okt 2002 16:45

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: