sourze.se
Artikelbild

Bonka bäver

Knulla, knulla, knulla bort din sura min/ Munnen den ska suga och va glad/ Fittan den ska klafsa tralala...mel. Sudda bort din sura mi

Det började någon gång på högstadiet. Vissa killar började prata om sex. De skröt om avsugningar och knull och allt möjligt. Det handlade alltid om sex med flickor som inga visste vilka de var, och de kunde aldrig ge särskilt goda beskrivningar. Trots det fanns det folk som trodde dem.
Sedan fanns det de som inte gjorde det.

Jag har alltid ställt mig frågande till den pubertala knullhetsen bland killar. Jag vet inte hur situationen är bland tjejer, men jag skulle gissa att lögnfrekvensen är lägre och att skrytet inte är lika utbrett.

Man minns med skadeglädje de mest fåniga. De som man garvade så man kiknade åt när de vänt ryggen. De dåliga lögnarna som inte visste ett piss om sex. Själv visste man ju inte mer, men man anade porrinslagen redan efter ett par sekunder av deras sexupplevelse.

Jag har aldrig fattat det där med folk som verkligen jagar knull. De som skryter och ljuger och brer på i sin strävan att inte vara töntar. Jag vet inte, jag kanske är omänsklig.

Visst, sex är skönt. Sex är rent underbart om man gör det tillsammans med någon man älskar, men om jag bara söker en orgasm för stunden kan jag fan lika gärna ha lite het älskog med min högerhand.

Så det så.


Om författaren

Författare:
Idioten Puckosson

Om artikeln

Publicerad: 11 okt 2002 11:27

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: