sourze.se

Försvara rätten att få skita ifred!

Måndagmorgon. Mona hör halldörren slå igen.
- The kids have left the building, viskar hon och pustar ut.

Äntligen ensam. Hon väljer en av skivorna ur ABBA-boxen som hon beställde från TV-shop. Skruvar upp volymen. Sjunger med. På väg ut i tvättstugan stannar hon till vid hallspegeln.
- Voleeeeez vous...aha!

Min häck är minst lika snygg som Agnethas, tänker hon och vänder rumpan mot spegeln och vickar på den i takt med musiken. Hon sorterar snabbt smutstvätten från helgen på landet, slänger in det vita i maskinen. Startar och ser en röd strumpa snurra förbi i luckans fönster.
- Jäääääävlar!!!

När djävulsstrumpan är urplockad fortsätter hon ut i köket. Ställer in frukosten i kylen och tar en klunk juice direkt ur tvåliterstetran. Hon hejdar sig och sneglar bort mot fönstret, för en sekund kändes det som om någon spionerade på henne.

Sjunger vidare. Tar den där sista chokladbiten som ligger i facket i kylskåpsdörren. Mmmm…nougatcrisp! Petar naglarna med en tandpetare. Plockar fram en cigarett från gömstället i skafferiet, sätter sig en stund på balkongen med en glassig veckotidning och en mugg kaffe. Njuter. Borde sluta röka, men ett par om dagen är väl inte så farligt.

Blir plötsligt väldigt nödig, är det sugreflexen? Går in på toaletten och lämnar dörren öppen. Det är fin akustik mellan mosaikväggarna.
- The winner takes it all...
Upptäcker att toapapperet är slut! Hon kliver ur shortsen och går bredbent ut i köket, öppnar städskåpet och hittar en sista rulle i förpackningen. Varför alltid jag, tänker hon.

Tar av sig resten av kläderna, ställer sig i duschen. Shamponerar håret, tvålar in hela kroppen, känner sig varm och skön. Nyfikenheten tar överhanden och hon använder rakspegeln för att följa uppmaningen hon läste i Amelia, "Lär känna ditt kön". Märkligt, tänker hon, att jag krystat fram tre barn ur det här lilla hålet. Det var lättare för dem att komma in.

Hon fylls av lust, sköljer sig ren, torkar sig och lägger sig en stund mellan lakanen i dubbelsängen. Smeker, fantiserar, ger sig hän och efter en skön och utdragen orgasm ligger hon avslappnad och loj en stund. Kliver upp ur sängen, klär på sig spets-BH:n och trosorna hon köpte i förra veckan. Är det apelsinhud det där på låren? Provar svarta kjolen, för trång. Byter till jeansen. Nej, fel. Men kanske ändå? Om jag tar den rosa blusen, tänker hon, men det glipar för mycket mellan knapparna. Ingen mer choklad alltså. Efter fyra byten blir det svarta kjolen ändå och rosa blusen.

Blåstorkar håret. Annefrid och Agnetha sjunger vidare, Mona likaså.
- Gimme, gimme, gimme a man after midnight!
Tar pincetten och plockar bort några strån ur ögonbrynen och de där irriterande på överläppen som aldrig ger upp. Klämmer en finne i pannan. Sminkar sig och avslutar med en lätt dusch av Clinique Happy under kjolen.

Väser knappt hörbart "snuskhummer" när hon passerar grannen i trappan. Råkar skrapa bilen intill när hon backar ut från parkeringen, lägger i en växel och gasar snabbt iväg, kör nästan på en katt. Tvi, tvi, tvi.

Dagen fortsätter, fylld av sång i bilen, flirt i pentryt med den där unge charmige kollegan och ovanligt gott om märkliga situationer för att vara en vanlig måndag. Men det är inte en vanlig måndag.

En tvålfager man med mikrofon och ett helt TV-team tränger sig in i hallen på kvällen, när ungarna rasar runt som värst, när maken kommer naken ur duschen med en handduk runt höfterna som omöjligt kan dölja ett präktigt stånd.

- Mona! Grattis! Vi har följt dig idag. Ja, det är faktistk sant! Otroligt hur små kameror man kan göra med dagens fiberoptikteknik! Nu har vi ett uppdrag åt dig! Du har chansen att vinna...

Mer hinner han inte säga. I Monas huvud har det klickat till. Det första och sista han hör henne väsande fräsa, innan hon svingar ett baseballträ som nyss låg så fredligt på hatthyllan, är:

- Hey punk! Make my day!!!


Om författaren

Författare:
Anna-Carin Collin

Om artikeln

Publicerad: 02 okt 2002 11:59

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: