sourze.se

Jävlas Sourze med sina skribenter?

ÄR DET FLER ÄN JAG SOM ÄR FÖRBANNADE? HÄNG PÅ I SÅ FALL!

Mina försök att skriva på Sourze har misslyckats en längre tid. Så fort jag skrivit en artikel och klickat på publicera har jag fått ett meddelande om FEL. Error och ett nummer. Försök igen. Ibland har jag kommit en bit längre och någon gång ända fram till kassan innan felmeddelandet dök upp. Ingen gång har jag kommit ända fram till redaktionen, som ska granska innan artikeln släpps igenom.

Jag har försökt via tele2 och com hem, men de har bara meddelat att felet måste ligga hos Sourze. Sourze i sin tur har tipsat om rensning av cookis etcetera. Nu har jag tagit bort allt på min dator och gör ett nytt försök att komma fram via min sida.

Kanske det vore på sin plats för Sourze teknikavdelning att ge information om hur man ska gå till väga. Fler än jag måste väl ha mött problemet? Eller?


Om författaren

Författare:
Stig Gustin

Om artikeln

Publicerad: 22 sep 2002 12:41

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: