sourze.se

Rädda barnen

Häng ut pedofilen med snoppen!

Det gick inte att undvika torsdagens "Insider" på TV 3, där redaktionen valde att inte hänga ut de pedofiler som förekom i inslaget. Varför inte? En chans att hänga ut dem på allvar hindrades på grund av att ärekränkning inte är tillåtet.

"Jag gillar att göra det hårt, slå dem, köra ner kuken i halsen på dem, spräcka dem. Det finns inget vackrare än blod. Det är helt otroligt alltså" DN 2002-09-19, som citerade Insider.

Det här är ärekränkning mot individ och det går inte att stoppa därför att vi inte får hänga ut de personer som orsakar denna skada. Fy fan, säger jag bara. Häng ut dem! De är inte berättigade till ett allmänt samhällsskydd. De är grymma, sjuka människor som behöver hjälp och inte en skyddad identitet så att de kan syssla med barnplågeriet ostört.

Vi behöver lagar som ger bättre möjligheter att sätta dit förgriparna nu. Så länge vi inte har den möjligheten kommer pedofilerna med all sannolikhet att öka till antalet och fler barn blir ytnyttjade. Det enda hoppet som kvarstår är att kuken faller av pedofilen.


Om författaren

Författare:
Karolina G Martin

Om artikeln

Publicerad: 21 sep 2002 11:57

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: