sourze.se

Betty and Johnny goes bowling

Kan solen slockna?

De träffades i bowlinghallen. Betty tyckte att Johnny stoppade in fingrarna i klotet precis som man skulle och Johnny tyckte att Betty hade snygga ben och ett mysigt skratt.

Det gick snabbt, men de tog en omgång till och det blev bättre och bättre. Och längre och längre. Och än mer sällan. Men nu visste de var knapparna satt, bara att trycka.

Johnny tapetserade och Betty valde färger. Aprikos till Fanny och lavendel till Jimmy.

De vann bara hundringar på Bingolotto, men de åkte till Sälen, de åkte till Kreta och de bytte bil oftare än grannen.

Nu kan ni klappa med i takten några år. Klapp, klapp, klapp, klapp, klapp...

En morgon när Johnny vaknade såg han ingenting. Allt var svart. Han väckte Betty och skrek: "JAG HAR BLIVIT BLIND!". Betty smög ut en morgonfis, vände sig mot Johnny och drog igång en sirén: "JAG MED!"

De kunde det där huset utan och innan så de sprang runt i mörkret och tryckte på alla knappar som fanns. Men inga lampor tändes. Däremot drog micron, teven, stereon, hushållsassistenten och tvättmaskinen igång. Det blev ett jäkla liv, tur att ungarna var på läger, annars hade de stänkt ner golvet med saltvatten.

"VAFAN ÄR DET SOM HÄNDER???!!!" gastade Johnny efter att ha öppnat ytterdörren enbart för att mötas av ett kompakt mörker. "HERREGUD!" skrek Betty bakom honom. "SOLEN HAR SLOCKNAT!" De tog varandra i handen, gick ut på den nyklippta gräsmattan och la sig bredvid varandra. Jösses vad de grät. Sen kysste de varandra och rätt som det var började Betty skratta hysteriskt. Hon skrattade och skrattade och skrattade och Johnny visste inte vad han skulle göra så han drämde till henne. Betty tonade ner till ett fnitter.

"Vad är det?" undrade Johnny.
"Solen har inte slocknat" sa Betty.
"Inte?" sa Johnny.
"Nä, vi glömde bara öppna ögonen när vi vaknade."

Johnny öppnade ögonen, gick och plockade fram klotet och ställde sig framför Betty medan han kollade om fingrarna passade i hålen. Betty hittade ett par nya strumpbyxor och en kjol som hade långt ner till knäna.

"Let´s go bowling." sa Johnny.
"Let´s go." sa Betty.


Om författaren

Författare:
Mikael Vestlin

Om artikeln

Publicerad: 17 sep 2002 14:05

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: