sourze.se

Tycker du att "torsk" är en kränkning?

Apropå Michael Lundahls artikel om horor.

Ja, jag tycker det är kränkande att bli kallad hora !
Det tycker nog alla kvinnor och män. Att bli kallad hora betyder att man säljer sin kropp och inte har sex av egen passion utan av passion som kommer ifrån någon annan, med pengar nog att betala för att inträda i någon annans kropp!
Att bli kallad hora betyder att man säljer sex till någon som inte kan skaffa eller vill skaffa sej sex med någon utan att betala.

Det kan aldrig bli jämförbart med att vara taxichaufför och sälja sig som chaufför till någon som inte kan eller inte vill köra bil. Att släppa in någon i sin taxibil eller att släppa in någon i sin egen kropp är två helt skilda saker!
Att jag sen inte ens släpper in någon i min bil, det är en annan femma, om vi nu ska skoja till det lite. Att kalla någon torsk anser jag vara värre än att kalla någon hora.
Att bli kallad torsk betyder att du har så lite dragningskraft på det andra könet så du måste betala för en herdestund, eller att du ser ner på de som säljer sin kropp och utnyttjar att de behöver pengar och använder den makt som pengarna ger dig. Du trampar på andra med ditt maktmedel - pengar. Det är självförakt att betala för sina drifter och förakt för annan person att betala och nyttja den människans kropp.

Det finns ingen som är lycklig av att sälja sin kropp och de flesta hade med största säkerhet haft ett annat "jobb".
Nu finns det ju de som kan jobba med att sälja sig och ge tillgång till sin kropp för att de klarar av att blockera eller inte bryr sej eller har värderingar av att andra har sex med en mot betalning. Jag säger bara grattis till dom för dom har en enorm tillgång i att kunna tjäna pengar på andras förtryck och horan har inte makten utan det har den som har pengen i handen och vill ha sex för den kan kräva vad den vill med sin peng i handen.

En del horor tror att dom har makten då de kan få andra människor at blotta sin sexualitet, men det är bara en villfarelse, en tröst för det dom gör.

Men så har vi den slitna klyschan om att alla kvinnor, och jag lägger även till män, är horor då det oftast bara är en fråga om priset man kräver för att sälja sig. Det är lättare att ha sex med en person man inte vill ha sex med en enda gång om man får en miljon och kan trösta sej efteråt när man inte mår bra av det, än att ha sex med flera män om dagen för att ha lite nödtorft och kanske bättre ekonomi. För det straffar sej i slutändan när man ångrar sej och önskar att man hade det ogjort.

Tillgång till mina rattar och min ratt, det bestämmer jag själv och hoppas att jag nånsin slipper vare sig sälja det ena eller det andra.

Nu ML så tycker jag vi byter ämne.


Om författaren

Författare:
Suzanne Ek

Om artikeln

Publicerad: 15 sep 2002 09:28

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: