sourze.se

Apropå årets valdebatter

Tröttnar de aldrig på att leka i sandlådan?

Varje gång jag begår misstaget att slå på tv:n för att ta del av årets valdebatter, slås jag av hur låg nivå kombattanterna håller. Tröttnar de aldrig på att leka i sandlådan? Våra kära politiker verkar exempelvis aldrig tröttna på att om och om igen älta 80- respektive 90-talets ekonomiska nedgångar. Är det inte viktigare att i dagsläget komma med vettiga förslag och lösningar för framtiden?

Jag vill gå så långt som att säga att jag hoppas, innerligt, att den svenska befolkningen i gemen INTE baserar sitt val av parti inför valet 2002 på det som sägs och utageras i media så här tätt inpå valdagen. Självfallet ska vi inte glömma historien, den är viktig, men använd den till att skapa vettiga alternativ för framtiden. Jag börjar bli less på att se och höra hur respektive block, gång efter gång, använder motståndarsidans misslyckanden som nästan ENDA argument för hur vi ska lägga våra röster. Visst är vi väljare smartare än så, och genomskådar partiernas bristfälliga strategier och desperation?

Tänk till, så ses vi vid valurnorna på söndag!


Om författaren

Författare:
Linda Björling

Om artikeln

Publicerad: 12 sep 2002 16:56

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: