sourze.se

Danléns påstående är rent nonsens

Jag menade - och menar fortfarande - att Ny demokrati stod för en avskyvärd politik, och reste mig ur soffan för att tydligt visa mitt avståndstagande.

Om Ramona Danléns påstående kan jag bara konstatera att det är ett rent påhitt. Jag hade noga studerat Ny demokratis program under valrörelsen och tog också, som enda ledande politiker, en debatt med dem, både på torg och i tidningar och TV.

Jag menade - och menar fortfarande - att Ny demokrati stod för en avskyvärd politik, och reste mig ur soffan för att tydligt visa mitt avståndstagande. Jag tog gärna debatt med dem men ville inte medverka till bilder där vi satt tillsammans och småpratade om politik. Danléns prat om att TV-teknikerna bad mig gå är rent nonsens.

Däremot är det sant att jag på ett sätt naturligtvis tog avstånd inte bara från Ny demokratis ledare utan också när jag reste mig markerade ett avståndstagande från det val de cirka 6 procent av väljarna gjort som röstade på Ny demokrati. Jag får väl trösta mig med att de allra flesta i valet därpå i alla fall indirekt gav mig rätt när de röstade på andra partier.


Om författaren

Författare:
Bengt Westerberg

Om artikeln

Publicerad: 30 aug 2002 10:07

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: