sourze.se

Zimbabwe

Låt dom smaka egen medicin!

Ser på nyheterna på tv. Vita farmare i Zimbabwe arresteras och tas ifrån sina skor så dom inte kan smita, sen konfiskeras deras egendom och delas ut bland allmänheten, sen utvisas dom ur landet. Utvisas ur sitt eget hemland! Grymt!

Dessa vita farmare har inget annat hem, har inget annat hemland då de bott i Zimbabwe i generationer. Dom skickas ut till inget alls. Dom blir givetvis omhändertagna av ett annat land nån annanstans, men utan sina ägodelar och helt utblottade.

Varför gör vi inte likadant?
Skicka hem alla zimbabwier till sitt hemland. Arrestera dom, ta deras skor och konfiskera deras ägodelar och ge dom till allmänheten, skicka sedan hem dom. Starta med alla Zimbabwes ambassadanställda runt om i världen så kanske Zimbabwe förstår vad dom gör.


Om författaren

Författare:
Suzanne Ek

Om artikeln

Publicerad: 21 aug 2002 09:11

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: