sourze.se

2 öre benet

Nån klagar på mina texter. Får du/ni 2 öre benet som man fick förr i världen när man hittade ben i djupfryst fisk?

På Sourze ska alla kunna skriva om vad dom vill. Behöver ej vara 100 procent bra på svenska och stavning utan det är budskapet som är viktigare än hur man skriver. Personal på Sourze som går igenom texterna innan den publiceras.

Jag antar att de har stavningsprogrammet på och läser igenom för att sålla det värsta och se efter att inget icke önskvärt som rasism, personpåhopp och förtal finns med i texten.

Jag skriver ofta ett fel som jag inte ser själv när jag skriver. Den på Sourze som har som jobb att läsa igenom missar det också. Men de som lusläser artiklarna missar det INTE!

Jag särskriver ord, inte alltid bara ibland. Vet inte om det har med att göra att jag är i ett land där engelska talas och jag pratar aldrig svenska och känner inga svenskar här.

Jag gör som i engelskan, jag skriver isär. Familje medlem ska vara familjemedlem, plåt termos däremot ska inte vara plåttermos, skämt.

Det som fick elever i skolan att aldrig skriva för att dom fick för mycket kritik av sina lärare syns även här på Sourze! Jag skriver om något som intresserar mej eller som jag tycker är viktigt eller så försöker jag bara skapa underhållning. Jag är en berättare, en underhållare.

Kommentarerna jag får är inte om det jag skriver utan om mina särskrivningar! Sitter min gamla svenskamagister CG Bjurner här och lusläser och sätter betyg eller? Ja jag ser felen när jag läser texten igen och har fått det som ett påpekande. Men du som bara läser mina texter för att klaga på att jag inte är så duktig på svenska som jag kanske borde vara, varför läser du dom om du vet att jag särskriver?

Jag stavar bra och hoppas jag har substans i mina texter. Och dina sura syrliga kommentarer gör att jag undrar om jag ska skriva överhuvudtaget eftersom du inte ser åt innehåll utan bara letar efter mina särskrivningar! Tar bort skrivglädjen genom att hacka om samma sak igen och igen.

Nej jag ser inte vad jag gör när jag skriver annars hade jag inte gjort det. Tycker jag skriver hyggligt och bra.
Om du tycker annorlunda, har en åsikt motsatt min eller bara tycker något om mina inlägg så säj så och påpeka sen att jag har skrivfel men gå bara inte in i kommentarerna och skriv om min särskrivning. Eller låt bli att läsa det jag skriver om det irriterar dej så mycket! För fasingen ta av dej märkeskjortan! Kritik dödar skrivglädje.

Mvh
Suz anne


Om författaren

Författare:
Suzanne Ek

Om artikeln

Publicerad: 15 aug 2002 16:09

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: