sourze.se
Artikelbild

Om det fanns pipp-parker för hetero

Homosexuella är en sedan länge förföljd minoritetsgrupp som fått gå igenom många vedermödor. Men de har något vi andra bara kan drömma om. Pipp-parker för de ensamma och sommarkåta.

Sommar och sol och salt i håret. Alla känner sig lite mer sugna än vanligt och de som kan pippar oftare med sina pippkompisar. Vi andra som inte har någon pippkompis får försöka ignorera klådan, bada ofta i iskallt vatten, försöka fokusera på frimärksamlingen eller trädgårds-arbetet. "Sex vad är det? Det har jag inte haft en tanke på! Har haft SÅ fullt upp med min pelargonior på sistone!" säger singeltjejen och torkar svetten ur pannan.

Läste i DN på stan om pipp-parkerna för homosexuella. På sommaren i vissa parker i Stockholm smyger alltid ett antal män omkring och spanar på varandra för att hitta en tillfällig kille att sjunka ner med i gräset, bakom en buske. Någon kommer dit för att bli avsugen, en annan för att bli påsatt eller sätta på. En välklädd kontorskille kände sig lite småkåt på lunchen och stack upp till parken före en snabb avsugning. Han var säkert i god form på jobbet resten av dagen. Kanske till och med skulle kunna räknas som personalvård?

Det är inte utan att man blir lite avis när man läser om det här? Jag har ingen pipp-park att gå till! Kan det inte finnas pipp-parker för heterosexuella också? Tanken är skön men helt absurd och naturligtvis orimlig. En tjej som går i en park och letar efter en kille att slicka henne eller sätta på henne skulle ju vara rätt illa ute. Liksom som att be om att bli våldtagen. Eller så skulle man tro att hon var hora och ute efter pengar. Jag tror okså att om att om man införde sådana parker för heterosexuella skulle gubbarna strömma till men tjejerna skulle nog tveka. Inte beroende på att man inte vill ha "pure sex" men av rädsla för våld. Vad tror ni?

Jag måste ändå tillägga att det antagligen finns mindre trevliga inslag även i dessa homoparker som till exempel utnyttjande av minderåriga, våld, prostitutionen och inte minst sjukdomsspridning, men det verkar inte vara det dominerande enligt artikeln i DN i alla fall.

I den här världen skulle det nog inte funka med pipp-parker för heterosexuella men i en perfekt värld utan våld skulle det vara rätt skönt. Eller hur? När man blir sugen skulle det bara vara att kuta upp i gräset och byta ett par blickar med den läckra killen med snygg kropp och sug i blicken. Lägga sig ner i gräset och låta honom sakta leta sig upp under kjolen medan solen värmer våra kroppar...

Nä, nu måste jag nog gå och vattna min pelargonior igen.


Om författaren

Författare:
Caroline Persson

Om artikeln

Publicerad: 26 jul 2002 16:39

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: