sourze.se

223 läsare

Vem läser?

Kom på en dag att om det står 223 läsare i något jag skrivit så har det faktiskt varit 223 människor som läst det jag skrivit! Kanske till och med flera! En del kommer ju ifrån samma server och det blir bara en läsare trots att flera läst.

Tänk om alla dessa 223 radade upp sej utanför min ytterdörr och ringde på. Hemska tänke, nästan som reklam för Gevalia Om du får oväntat besök. Ni vet, Finlands båten som går på grund på den lilla kobben med en liten röd stuga på. När jag var liten kunde jag inte läsa Gevalia utan sa det med ett hårt G i början. Mormor brukade skratta åt mej.

Åter til ämnet! 223 läsare. Jag blev lite nyfiken på vilka som läser det jag skriver. Är det "bara" övriga skribenter på Sourze? Vilka är det? Pensionärer, studenter, barnlediga morsor och farsor? Surfa in i min "gästbok" och skriv hej och presentera er! Min gästbok hittar ni under kommentarer längts upp i ena hörnet.

Tala om vad ni vill att jag ska skriva om, vad ni vill att jag inte ska skriva om. Ge mej synpunkter för det är ju ni som är mina läsare och det är ni som kan forma mej så jag skriver bättre och mera läsvärt!

Tack för att ni läser mej!


Om författaren

Författare:
Suzanne Ek

Om artikeln

Publicerad: 18 jul 2002 09:47

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: