sourze.se

Partners som tar sperma i munnen finns

En så stor samling dumheter och fantasilösa yttringar var det länge sedan jag såg. Men kommentarerna till "Kättjeful biltur" tar priset.

Johan Johansson råkade visst träffa en öm nerv hos några kommentarskrivare. Signaturen "Ej grå" kan inte tänka sig att något sådant där någonsin skulle kunna hända. "Karin" kallar Johansson rent ut sagt för en lögnare. "Jane" hänvisar till 9 av 10 av sina väninnor och "Mia" till en undersökning i Aftonbladet. Gemensamt kommer de på helt demokratiskt manér majoritetsbeslut vill säga fram till att inga kvinnor på denna jord skulle få för sig att ta sin manliga sexpartners säd i munnen och därmed basta.

Men att extrapolera fram uttalanden om hela kvinnliga befolkningen utifrån några få äckelmagade bekanta är så löjligt och så totalt missvisande det bara kan bli. Ni är rent ut sagt korkade som drar så lättvindiga slutsatser. Och anledningen till detta kan sammanfattas kort: Ni har fel. Dessa kvinnor finns. Det är inte frågan om någon porrtidningsdröm... det är bara ett faktum.

Förvisso är det sant att de inte befinner sig i någon slags majoritet bland befolkningen. Dock är de heller inget försvinnande litet undantag. Exempelvis finns det förmodligen lägre andel samer än spermaätare i det här landet.

Dessutom... om jag får ge mig på en gissning, så beror fördelningen med största sannlikhet om den allmäna "Bläääää... det är så äääääckligt!"-attityden som spridit myten om att sperma skulle vara något vämjeligt. Varför den skulle vara det är det dock aldrig någon som förklarat. Kanske någon kan göra det i kommentarfältet... hm?

Till alla som ställt sig tvivlande till Johanssons artikel... låt mig försäkra er att när ni till slut växer upp och skaffar er ett sexliv med en partner ni dras till och litar på, då kommer ni själva att upptäcka att porrnoveller har inte en chans mot verkligheten.

"Suz"... du som med en så överlägsen ton försökte "argumentera" genom att hoppa på mig: snälla lilla söta gumman, detta är 2000-talet. Det är i dagens läge faktiskt helt accepterat att vara intresserad av sex. Det är allmänt känt hos normalt allmänbildade människor åtminstone att en människa kan sinnlig, lustfylld och kåt utan att för den sakens skull förlora sin övriga självförmögenheter.

Och "Axe", vad jag vill eller inte, det har du ingen som helst aning om. Behåll dit dagjobb efter det att du gått ut skolan, kammat dig och *skaffat* dig ett jobb vill säga... därför att någon karriär som tankeläsare kommer du aldrig att få.


Om författaren

Författare:
Michael Karnerfors

Om artikeln

Publicerad: 17 jul 2002 10:30

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: