sourze.se

Jag vann! Och Brasilien, förstås

Ronaldo gjorde två mål och mitt tips gick in!

Grattis, Brasilien!

Grattis Ronaldo, Rivaldo, Cafu och alla andra. Ni var värda att vinna!

Jag vill även gratulera Tyskland till silvret. Bra kämpat.

I 31 dagar har de kämpat, Tyskland och Brasilien. Det påminner om alla dessa dokusåpor där en efter en faller bort, tills finalprogrammet börjar och endast två deltagare återstår. Och bara en kan stå som vinnare.

I fyra år framåt kan Brasilien ståta med världsmästartiteln. Ända till juni 2006 när nästa VM börjar i Tyskland. Det är bara drygt 1400 dagar kvar...

Det som började som en kul grej, Sannas VM-tips, blev snart en tävling med ett tiotal medverkande. Alla har inte varit med varje dag, men på slutet fanns en stabil stomme som alla försökte förutse matchernas slutresultat. Jag vill tacka alla som varit med och även alla ni som har läst men inte varit med och tävlat. Jag har haft jättekul och är verkligen ledsen att VM är slut.

Min tanke bakom det hela var att på ett enkelt sätt kunna följa alla matcher, och jag känner verkligen att jag har fått en bra överblick trots att jag inte har haft möjlighet att sitta framför TV:n varje dag. Att mina profetior i mer än hälften av matcherna inte har hållit, spelar ingen roll. Säkra vinnare som Frankrike och Argentina höll inte, och skrällarna har varit många. Dilemmat är om man ska tippa med hjärta eller hjärna, vara taktisk eller köra på känsla. Men för mig är det viktigast att deltaga, om det sedan råkar bli som jag har trott är det ett plus.

Hur som helst. Tävlingen slutade enligt följande:

Sanna 8 resultat 17 vinnare

Mikael V 6 resultat 23 vinnare
Lena V 6 resultat 15 vinnare
Zico 4 resultat 17 vinnare
Sten 3 resultat 21 vinnare
Pavle 3 resultat 20 vinnare
Thomas P 2 resultat 18 vinnare
Juanita 2 resultat 12 vinnare
Carola 4 vinnare
Peter 2 vinnare

Mikael V som satte flest vinnare får ett tröstpris. Du är välkommen upp till Halmstad och titta på fotboll med mig när HIF spelar här nästa gång, måndag 23 september. Eller om du vill komma på HBK – Landskrona tisdag 16 juli.

Tack för den här gången, väl kämpat!


Om författaren

Författare:
Sanna Parkell

Om artikeln

Publicerad: 30 jun 2002 15:50

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: