sourze.se

Häcklare, läs barnläkarnas krav!

Verkligheten är mer mångfasetterad än Du kanske tror.

Gå in på föräldraNätet och läs vad barnläkarna kräver av politikerna!

Då kanske Du inser att den lilla, lilla bit som just Du ser av verkligheten inte är hela bilden. Du ser Din egen lilla bit och den är sanning för Dig. Så är det för oss alla. Svårigheten är att vi aldrig byter verklighet med varandra. Kunde vi göra det skulle vi nog förstå varandra lättare.

Vår egen privata bild av verkligheten är unik och skiljer sig åt beroende på ålder, klasstillhörighet, yrke och hälsa med mera. Det är möjligt att jag skriver dödstråkigt och upprepar samma sak hela tiden, men det ber jag så mycket om ursäkt för. Mitt syfte är dock gott.

Länk: foraldrar.com


Om författaren

Författare:
Monica Bodling

Om artikeln

Publicerad: 29 jun 2002 10:45

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: