sourze.se

Det var kul så länge det varade

En sann egotripp har det varit och nu är det slut. Bedrövligt indeed.

Jaha, så var det till att ställa sig i kön igen. Behöva vänta i åtskilliga timmar på att bli publicerad, vilket innebär ännu längre tid innan kommentarerna kommer.

Det är svårt vanebildande att vara oberoende av redaktionen ska ni veta. Att nu åter behöva beblanda sig med vanliga skribenter och snällt invänta sin tur, efter att i en dryg månad ha åtnjutit den åtråvärda nyckeln åjo, den är visst åtråvärd, visa mig en skribent som inte med glädje skulle ta chansen att få skriva rätt in på sidan och jag ska säga att du ljuger är faktiskt i klass med att se Anders Svensson missa målet med några tröstlösa millimeter.

Det blev inte riktigt som jag trodde, även om det faktiskt blev något, vilket jag tvivlade på när jag överväldigades med den gyllene nyckeln. Det är bara det att tiden går så jäkla fort! Och när man börjar komma in i det hela då är det slut. Life sure is a bitch!

Av listor och recensioner blev intet vilket jag ångrar, av personliga påhopp blev det dock något vilket jag ångrar litegrann, faktiskt, för även om jag inte står ut med att ens se Pernilla Wahlgren, så finns det intressantare saker att skriva om och av texter som "inte är Kajsa Kallio" blev inte något heller, vilket vi nog alla ska vara tacksamma för.

However, det har varit häftigt att ha nyckeln, att kunna publicera hur som helst, när som helst. Det enda jag tycker att redaktionen ska ändra på är det faktum att före detta nyckel-innehavare ska ha ett say so vad gäller vem som ska få nyckeln nästa gång.

Diplomatisk som jag är tänker jag inte avslöja vem jag har i åtanke jag mejlar dig om det sen, Lena V men i sann feministisk anda tycker jag nog att en kvinna ska få äran även denna gång. Ok, efter Michael Lundahl då nej inte Mikael V, herregud han ska ju få ge ut en bok, nån måtta får det väl ändå vara, det finns gränser även för min generositet, rättvist är bäst.

För övrigt anser jag att:

Sourze ska börja med tv-recensioner och att jag, och bara jag, ska få skriva dem.

Working Girl är en utmärkt film åh, Joan Cusack, "coffee, tea, me?"

Regina Lund och Back Street Boys är underskattade artister.

Konceptet husmors-semester ska anpassas till 2000-talets förhållanden och å det snaraste tas i bruk igen.

Mina barn ska växa upp till trygga, härliga människor utan några större men från att ha haft mig som neurotisk mamma.

Jag själv någon gång kan omsätta all mina fantastiskt fina teori i praktiken vad det gäller hur man ska förhålla sig till sig själv och omgivningen.

Jag ska våga lämna ett bidrag i kategorin Sex & kärlek utan att skriva under pseudonym.

Tillan är världens bästa kompis.

Min rubrik "Det är inte ok att klä av sig" ska pryda en av rubrik-tröjorna nästa omgång.

Det var allt, tack för mig.


Om författaren

Författare:
Kajsa Kallio

Om artikeln

Publicerad: 18 jun 2002 09:09

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: