sourze.se

Kex med Rizzlaballadsljudet

En historia med knorr i.

Fritt efter D Olsson:

Här hemma i Kruppsala har vi ett rizzlaballadsljud. Han kör ut rizzlaballader till folket. Nu ska jag berätta om min kund Dammstein som hade kex med rizzlaballadsljudet.

Bidén var ungefär tio kick en ranglig risdagsmorgon. Vi hade barkat som vanligt. Plötsligt ringde det på dörren. Jag öppnade i spänd förväntan. Jag trodde det var Ras från Hälsningsarmén. Han brukar använda dagsedeln till att köpa gulpack av en tummis utklädd till Kalman på Torga Sorget. Men det var rizzlaballadsljudet. "Här kommer rizzlaballadsljud", sade rizzlaballadsljudet och kastade skräcklig rammal rizzlaballad rakt i mitt ansikte. "Fy fan", nästan skrek jag och skrämde till rizzlaballadsljudet i hagen. Han vek sig och jämrade: "Hattrond, Hattrond." Det var verkligen för ömkligt.

Min hund Dammsteub är lobotomerad. När han såg rizzlaballadsljudet ligga så där intagande på sne och grumla "kattsrond så blev han alldeles vill sig av båthet och beslöt sig för att bekriga rizzlaballadsljudet. Tänkt och gjort. Det var verkligen inte min meing att det skulle gå så illa för rizzlaballadsljudet, men åker man omkring och kastar äckligt rizzlaballadsljud på folk får man faktiskt skylla sig lite själv..


Om författaren

Författare:
Öyvind Vågen

Om artikeln

Publicerad: 14 maj 2002 15:40

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: