sourze.se

Gubbslem kan visst få kärlek

Det här handlar om mig och mitt ex.

Ana Udovic skriver i sin senaste krönika att medelålders män inte har någon chans på unga tjejer. Ana menar att de borde titta sig själva i spegeln och inse att ingen vill ha dem.

Jag vet inte, jag brukar inte berömma mig av att ha tur i kärlek. När jag gick i grundskolan var jag faktiskt sexmobbad av ett par tjejer som tyckte att jag var alldeles för blyg och ful. Det var lätt att skämta på min bekostnad.
Nu är jag en man, och saker förhåller sig lite annorlunda. För ett år sedan - när jag var 41 - blev jag uppraggad av en tjej som var 17 år. Hon hade bestämt sig för att hon ville ha mig. Åldern spelade i sammanhanget ingen roll. Det handlade om själarnas och kropparnas möte, och åldern var oväsentlig ända tills vi började bråka med varandra efter några månader och förhållandet tog slut.

Så löjla dig inte Ana, åldern är faktiskt inte huvudsaken. Kärleken är aldrig körd för någon.


Om författaren

Författare:
Andreas Björsten

Om artikeln

Publicerad: 10 maj 2002 07:55

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: