sourze.se

2 & 1/2 år utan att få skjuta en sats

Kära Sourze. Jag har ett problem. Hon vägrar att ligga med mig.

Den här artikeln publicerades ursprungligen av Johanna Jönsson Länk: sourze.se men har modifierats av en person genom att alla "han" har bytts ut mot "hon". Skribenten vill vara anonym och mailade därför den omskrivna artikeln till mig. Kanske ett inlägg i debatten om den hycklande jämställdheten?

"Det har pågått i två och ett halvt år. Vi går på bio, festar, hånglar. Hon håller mig i handen, smeker mig över kinden och säger att hon är så vansinnigt otroligt attraherad av mig. Hon är den ende jag någonsin träffat som jag kan tänka mig som mor till mina barn.
Men hon ligger inte med mig.
Har hon kondomskräck? Nej, säger hon.
Har hon pojkvän? Nej, säger hon och jag tror henne. När skulle hon hinna träffa honom? Hon jobbar ju jämt.
Är hon rädd för att den relation vi har idag skulle gå förlorad? Kanske, men det förklarar inte varför hon bangade sex från första början.

Är hon lesbisk? Varför skulle hon då hålla på som hon gör med mig?

Är hon rädd för att hon inte ska hinna med ett förhållande då hon jobbar så mycket? Det borde i vilket fall som helst inte hindra henne från att ligga med mig.

Första gången jag sov över hos henne satt vi i sängen och drack whiskey och hade världens längsta förspel innan jag förstod att det inte skulle bli någonting av. Vi var bara centimetrar från att komma till, men där blev det tvärstopp.
"Oroa dig inte, vi ska ligga med varandra" sa hon, men jag lämnade lägenheten dagen därpå som ett frågetecken.

Någon månad senare när vi var ute och festade stod vi och kysste varandra. Hon sade att vi borde åka hem och jag trodde såklart att man skulle få sig lite action, men när hon stannade en taxi satte hon mig i den, gav taxichauffören min adress och gick hem.

Det har blivit en himla massa turer och för ungefär ett år sedan ställdes det på sin spets en kväll efter att vi hade haft en heldag tillsammans. Jag drog med henne upp på rummet och vi kysstes och var rätt så jävla upphetsade.
"Jag borde inte vara här" sa hon.
"Du är full och kåt. Finns det något bättre tillfälle för dig att vara här?" sade jag.
"Kan vi inte bara få det överstökat?" fortsatte jag. "Ligg med mig nu."
"Nej." Hon var obeveklig.
"Fine" sade jag.
"Fine" sade hon och vände på klacken och gick hem.

Jag blir så frustrerad. Det är alltid hon som börjar kyssa mig, som lägger handen på min hand. Hon kastar gång på gång ut spöet och får napp, men hon halar aldrig in linan. Det är så otroligt nära varje gång och hon säger saker som:
"Men Gud, jag är så attraherad av dig."
Men så kommer det plötsligt:
"Nej, nu sover vi."
Jag har försökt ta reda på varför hon aldrig löper linan ut, men hon är hal som en ål.
Nu har jag tröttnat och leker med de andra fiskarna i sjön. En man kan inte vänta hur länge som helst. Och man kan ju alltid vara bara vänner. Men jag undrar ändå: Får man verkligen göra som hon?"


Om författaren

Författare:
Navid Modiri

Om artikeln

Publicerad: 06 maj 2002 09:01

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: