sourze.se
Artikelbild

Boxaren, prinsessan och sångerskan

Läs vad prinsessan Madeleine, boxaren Frida och Pernilla Wahlgren har gemensamt.

Andra delen i min egen personliga granskning av vad Tabloidpressen har att erbjuda. Första delen : Länk: sourze.se

Expressen och Aftonbladet har som stor nyhet att dessa tre kända flickor är Sveriges 3 sexigaste kvinnor. Juryn har bestått av läsare av tidningen Café så den har verkligen tyngd. Jag gratulerar våra två tabloidtidningar till att ha lyckats snokat upp den nyheten. Vilken journalistik!
Expressen avslöjar följande om listan:
"Soki Choi ... är en av de hetaste nykomlingarna med sin elfte plats. Tina Nordström kliver in på listan efter sitt framgångsrika matår...."
Jag blir imponerad!

I Aftonbladets söndagsbilaga talar Hannah Graafs ut med Caroline Giertz. Hon beskriver i sin artikel, att när de möttes lyste Graafs ögonvitor som om de var retuscherade. Graaf neg vacker och körde över hennes fot med sin barnvagn. I artikeln berättar Graaf vidare att hon inte kör bil för att det är lätt att köra in i andra bilar när hon ska parkera. Fast kör hon bil blir hon galen.

Hon pratar även gamla minnen med reportern om tiden före sin fängelsevistelse. Hon och hennes syster brukade stå i landsortbarer och tutta upp sig. Avundsjuka tjejer brukade då hälla drinkar över dem. Nu lever hon dock ett lugnt liv, talar hon om för Aftonbladets reporter, och det är mammarollen som gäller. Förutom då att ha en liten gubbdocka i bakrutan som hon kan pumpa upp och då drar ner brallorna.

Jag tackar för ännu en förgylld dag med våra två Tabloidtidningar som sällskap. De ger en så mycket kunskap ingen kan vara utan.


Om författaren

Författare:
John Jensen

Om artikeln

Publicerad: 08 apr 2002 09:24

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: