sourze.se

Jättelustigt

Vad är egentligen roligt och vad har underhållningsvärde? Det verkar som om de flesta på den här sajten gillar bäst att läsa om sex!

Nu ska jag vara tråkig. Jag ska inte skriva om sex, hur mitt underliv ser ut eller hur man bäst har oralsex. Jag ska kritisera det kanske man skulle kunna säga. Jag märker att det de flesta gillar att läsa handlar om sex på något vis. Det verkar som om den mer bisarra rubriken efter den andra drar till sig flest läsare. Vill man läsa om sex finns det ju flera sajter där det är fritt att även skriva själv.

Visst är det yttrandefrihet och man får skriva vad man vill men det blir så patetiskt och debatterna som pågår i svaren handlar antingen om att förkasta andra som tycker annorlunda, med käcka kommentarer eller dunka skribenten i ryggen och tala om vad fantastisk denna är. Uppskattning är alltid bra men var finns underhållningsvärdet i dessa texter?

Jag skämtar också om sex även fast jag är feminist och kanske skulle klassas som en "aggrofeminist". Men jag skämtar om det privat då jag tycker att det är onödigt att det ska ut på internet eftersom det inte finns något underhållningsvärde annat än bland oss som skämtar.

Trodde jag! Tydligt är att många av det svenska folket tycker att det är skoj.

Sourze är en jättebra sida men jag tycker det börjar bli långrandigt nu när så många ska bräcka varandra med den mer bisarra texten efter den andra.

Jag tänker inte säga väx upp men gå in på en sex-sajt där ni kan skriva om alla era tankar och där det finns ett underhållningsvärde för texterna.


Om författaren

Författare:
Lina Torstensson

Om artikeln

Publicerad: 13 mar 2002 14:54

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: