sourze.se

Det har blivit värre i Rinkeby

Jag heter Ömer Alan. Jag är 17 år och har bott i Rinkeby hela mitt liv.

På de senaste tiderna så börjar det bli värre och värre. Rinkeby får mer dåliga rykten hela tiden. Eftersom man bor i Rinkeby så börjar man bli rädd på grund av en massa händelser.

För några år sedan så var det kidnappningar då blev föräldrarna rädda om sina barn. Förra året blev en ung man skjuten och nu en ung kille vid 19-årsåldern. Så fort jag blivit pappa så skulle jag vilja flytta härifrån. Jag vet inte precis vart man i alla fall bort ifrån Rinkeby för att det är skumma händelser på gång. Jag vill inte att mitt barn upplever dessa händelser också.

Killen som jag blev skjuten känner jag inte men jag hörde att han gick i Tensta gymnasium.


Om författaren

Författare:
Ömer Alan

Om artikeln

Publicerad: 01 mar 2002 09:28

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: