sourze.se
Artikelbild

Min önskelista för i helvete

Snart fyller jag år. 21 mars. Hurra för i helvete!

Den här texten får plötsligt en helt annan innebörd än den hade från början. En gång i en oskuldsfull begynnelse hette den "Snart fyller jag år - min önskelista" och hade en så levnadsglad ingress som "Den 21 mars fyller jag 19. Hurra! Här är min önskelista." Men sen publicerade jag den på ett ställe på nätet och kommentarerna blev "det här skulle jag inte ens lägga ut på min lunarsida" "jag skulle dö om jag skrev nåt sånt här" "jag har funderat på att publicera min inköpslista från i fredags, men jag ångrade mig, men nu när jag läser det här ångrar jag mig". Jag blev ledsen. Jag blev knäckt. Jag hatade allt och alla. Jag fick ångest och såg allting i en dimma. Jag drog tillbaka texten. Jag bad om förlåtelse till hånarna!

Jag vaknade arg. Om jag ska bli ultramegakändis-feministaggrokrönikör kommer jag få höra tusen gånger värre saker. Ska jag låta de där nötpuckona få håna mig in i ett skamligt hörn? Fuck that shit. Nu får vi se om kommenterarna är snällare på Sourze. Men so what om de inte är det. Kanske nån får några idéer då ingen hittills vet vad de ska köpa till mig.

Alltså. Här är den jävla listan.

Vad jag vill ha

En toastmaskin - så jag kan göra goda ostmackor med champinjoner.

En digitalkamera Olympus C 2100 Ultra Zoom - så jag kan lägga upp en fotodagbok som alla andra indiekids dock har jag redan fått den... så nevermind.

En ponny, för det vill alla flickor ha.

En pyjamas med får på, det är hemtrevligt.

Elijah Wood.

En hårklippning & färgning, ty jag liknar en mossig stubbe.

Stefan.

Cash.

En hårddisk, jag har bara 300 MB kvar... :O

Donnie Darko på DVD.

Moldy Peachesskivan.

Presentkort av alla de slag så fikar jag inte upp pengarna

Gå på teater med nån jag tycker om

Vinna Stora Journalistpriset because Im worth it?.

Farscape på DVD finns i TV-spelsbörsen på den där gatan mellan Sergels torg och Centralstation.

Få tillbaka de cirka 1200 kronor som folk är skyldiga mig goddamn!

Ett par vita Converse storlek 6 så har jag hela färgskalan

Allt som har det minsta med Star Trek eller Sagan om Ringen att göra helst Star Trek... aah.

Fina gratulationskort, som jag kan klistra in i min bok.

Extrastark fetaostmacka på cafe Mera med någon jag tycker om skiten är ju beroendeframkallande.

Biljett till Kalasturnén 2002 med nån jag tycker om.

Död åt Tengil.

Äta pizza med Lia, det var hundra år sen sist.


Vad jag absolut inte vill ha:

Affischer !

Alkohol, usch blä.

Strumpor, jag får alltid det..

Böcker, jag får alltid det...

Godis, jag får ångest..

Skicka till: Kee Leong, c/o Mediagymnasiet, Cylindervägen 2, Box 1149, 131 26 Nacka Strand


Om författaren

Författare:
Kee Leong

Om artikeln

Publicerad: 27 feb 2002 12:03

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: