sourze.se
Artikelbild

Hårig muff vs rakad dito

Hon sa att hennes pojkvän ville ha henne rakad, men hon ville inte...

Hon hade druckit lite för mycket rödvin och ville berätta för mej, jag som är äldre och hon hade förtroende för mej.
Hon ville inte men han ville och hon visste inte hur hon skulle göra för det kändes inte bra.

All denna exponering som tjejer utsätts för och även utsätter sej själva för. Hur många porrtidningar har inte senaste åren visat mer och mer naket med rakade muffar?
Först skulle det vara rakad bikinilinje vilket jag tycker är ok. Det ser snyggare ut utan att se en buske som sticker ut i grenen under bikinitrosan.

Trenden har gått i från att raka lite till att raka mycket för att inte säga allt.

Vad blir nästa steg? Raka bort tarmluddet? Jag skojar,
Jag tycker även att det ser mera trevligt ut att vara rakad under armarna så det inte sitter en liten taliban och tittar ut ur ärmhålan när man har linne och höjer armen för att vinka eller spela tennis.

Känner mej också renare och blir inte lika lätt svettig när jag är rakad under armarna. Men att raka sej helt på kussimurran bara för att kunna ha minimala stringtrosor eller att pojkvänner sett rakade fittor i en tidning eller film det tycker jag är för konstlat, vad tycker ni som läser detta?

Är det dessutom nyttigt att vara helt hårfri på muffen?
Håret skyddar väl och har en funktion även fast man har kläder, eller?

Kläder som skaver kan ge inflammationer i hårsäckar och det gör ont när det växer ut och hakar då dessutom i trosorna och är bara obehagligt.

Alla har väl hört hejaramsan som har orden om rakad mus.
En man som alltid tjatade om rakad murra ertappade jag en gång med att surfa på foton i sin dator med unga alltför unga flickor utan hår alls på musen enbart för att dom helt enkelt inte kommit upp i "hår på mus åldern".

Jag blev äcklad och tänkte att det är nästan som om killar som vill ha helt rakat egentligen vill ha små flickor.
Ansa råttan det är en sak men att hålla den kliniskt ren, nää. Hörde ett gäng överförfriskade killar snacka på en fest om bullfittor utan hår. OK, tjejer pratar också sex, även jag, men jag tror inte att tjejer i samma utsräckning pratar om rakade pungar och tjatar på sina pojkvänner om detta.

En gång berättade en kille att den pubafton han och hans kompis skulle gå på inte blev vad dom tänkt sej då det var stripteasekväll i puben och dom skulle bara sitta och ha lite kompissnack över en öl eller två.

Istället var det fullspikat och det var hög ljudnivå och gap och skrik. Han sa att han tyckte det så klart är eggande att se en naken brud, men han gillar inte när dom allihopa är helt kliniskt renrakade, tvärtom så ansåg han det vara lite för mycket.

Han säger att det påminner om småflickors kissar och inte har med sexualitet att göra. Han berättade att han tycker att en kvinnas hårbeprydda grotta är vacker, så sensuellt att älska en kvinna med hår och en se hennes orkidé öppna sej i full blom.

Jag blev alldles paff, jag har bara hört killar som ropat på fyllan på urspårade fester om rakade musar. När ni nu läst min text så kan ni ju räkna hur många olika namn som jag har på en flickans könsorgan, så har ni något att göra en stund.

Javisst alla ska hålla håret på den nivå man vill, men tänk på att den norm som verkar sättas mer och mer så att man tror att alla killar vill ha rakat inte är sann.

Det finns killar som vill ha en kvinna i mera naturligt tillstånd, ansat må vara men med en vacker buske så ser kroppen mera naturlig ut än som en naken konstlad frysande hund.

Tack för att vi alla är olika, men vi ska inte låta oss bli bedragna av att det ska vara på ett visst sätt utan tillåta oss att säga nej eller att säga vad vi vill, vi är inte konstiga för det utan ska bejaka det som känns rätt.

Men är en helt rakad muffins rätt? Varför kan inte våra kroppar vara vackra som dom är? Mitt råd till tjejen som frågade mej var: prova, känns det inte bra så låt bli.
Be honom raka sej runt snoppen och på pungen och se hur obekväm han känner sej när det blir stubbigt och fastnar i kalsongtyget.


Om författaren

Författare:
Suzanne Ek

Om artikeln

Publicerad: 25 feb 2002 11:00

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: