sourze.se

Elitklubbar

Angående fem frågor till Alsing. Jag har inga frågor alls till Alsing.

Noterar att det skrivs på Sourze om klubbar som är oftast hemliga elitiska herrklubbar. Vad gör det om man har en hemlig klubb? När man är kändis så måste man ju hålla klubben hemlig annars skulle ju både kreti och pleti vilja gå med där. Man kanske vill välja vilka man vill leka med?

Att nån vill gå med i Stinas handarbetsklubb på torsdagarna och dricka kaffe med henne och hennes väninnor det förstår man ju och dom behöver inte hemlig hålla vare sej medlemmar eller vad dom gör, om nu någon skulle fråga.

Men om du är rik och känd så kanske du vill ha något slags privatliv kring vad du är ansluten i och dessutom kunna ha rätten att mingla utan att bli uttittad och ha medlemmar som är med bara för att du är med.

Därför binder sej oftast medlemmar till att inte ens prata om klubben eller vilka som är med, för att ge sej själva den diskretion som dom önskar att andra ville hålla mot dom. Tänk vilken stor klubb det skulle bli om Kungen var med i en klubb och hade ett intresse som han lät vara offentligt.

Nu är ju inte Adam Alsing någon kung men han kanske har lite folk som vill svansa efter och då måste dom ju få ha en hemlig herrklubb han och vilka som nu är med där om dom nu är med alls.

Tänk om du har en middag där flera vill vara med och äta middag och röka cigarr? Du måste ju kunna få välja själv. Värna om individens rätt att vara med i hemliga anslutningar. Själv är jag inte med i nånting just nu på grund av taskig ekonomi och att de flesta anslutningar som kan tänkas låta mej vara med av någon outgrundlig anledning oftast vill ha betalt.

Har tidigare varit med i Classic Mustang Club i Sverige på grund av att jag åker i en Mustang, man måste inte ha en bil men måste betala en medlemsavgift för att kunna finnas med i deras register.

Jag finns numera inte med i deras register då jag inte har inkomst eller A-kassa och kan därför inte vara medlem. Jag är snart inte heller med i Sourze skrivklådegäng heller då min betalda skrivperiod tar slut. För som sagt, ingen lön, inget jobb, ingen A-kassa. Och då vill ingen ha dej...


Om författaren

Författare:
Suzanne Ek

Om artikeln

Publicerad: 25 feb 2002 09:29

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: