sourze.se
Artikelbild

All men play on ten

Livet som hårdrockare är ingen dans på rosor.

Jag är hårdrockare, det är inte bara en musikstil, det är ett sätt att leva, folk som inte är hårdrockare fattar inte hur vi har det.

Till exempel så skulle jag pierca mig när jag fick mina jultidningspengar, men min plastfarsa vägrade skriva på ett intyg så jag måste vänta tills jag fyller 16, gubbjävel. Ibland i skolan så brukade jag ha fejkpiercingar, men då kallade killarna i andra klassen mig för satanist på gympan och det kan jag inte vara i skolan för jag ska konfirmera mig för då får jag ett playstation, men när jag är med mina polare så är jag så klart satanist.

Vi har ett band som heter mörk begravning, vi spelar black metal, vi har artistnamn, jag heter Buda Drakula och Mankan kallar sig Lola Platon. Vi använder Corpse Paint för att få den rätta onda stämningen, men det är svårt att få bra, vi har använt vitt puder och mammas kajal, men min nya metallgud, Lord Themgoroth har berättat att man ska använda teatersmink, det har han på sina onda bilder, men han fick redigera bort sin familjs husvagn som kom med på ett par av bilderna.

Vi hårdrockare lägger en stor del av våra pengar på att köpa skivor, jag har nästan 10 stycken och 4 singlar. Jag köpte min första skiva -97, den var tuff. Jag har varit på 3 konserter i mitt liv, jag har sett Hammerfall, Iron Maiden och Lok. Det är kul på konserter, vi headbangar och stojar.

När vi satt på tåget till Karlstad för att se Hammerfall så kom konduktören och sa åt oss att vara tysta, då kallade vi honom dumming, det var tufft tycker jag.


Om författaren

Författare:
Jonas Nilsson

Om artikeln

Publicerad: 25 feb 2002 09:31

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: