sourze.se
Artikelbild

Porriga bilder i Slitz, nähä?

Dum. Dummare. Caramell.
Det är det enda jag vill säga.

I nästa nummer av tidningen Slitz poserar tjejgruppen Caramell på förstasidan. Inne i tidningen finns de även med på flera uppslag. Hur de poserar behöver knappast beskrivas. Alla vet hur tidningen profilerar sig.

Alla - utom Caramell själva. För nu anser de att de blivit lurade av tidningen. De trodde inte att bilderna skulle bli så "porriga".

Nähä?

Har de aldrig någonsin sett Slitz tidigare? Visste de inte vad de hade på sig när bilderna togs? Förväxlade de stringtrosorna med ett par rejäla jeans? Ansåg de att det är oskyldigt att ligga näst intill naken över varandra och se sensuell ut?

Tydligen. Eller tydligen inte. Det framgår liksom inte. Däremot påstår de nu att de blivit lurade av tidningen. Att tidningen publicerar bilder som de inte kommit överens om.

Nähä?

Togs bilderna med tvång eller?

De är barnidoler. Det har de varit sedan de startade. Att föregå med gott exempel och vara en förebild borde vara en självklarhet. Det var det tydligen inte när bilderna togs. Men nu, när de vunnit barngalan i TV 4, har de helt plötsligt tänkt om. Och fått kalla fötter. Nu passar det sig inte att slicka på en stor klubba endast införd stringtrosor och genomskinligt raffset. Eller vad det nu är.

Ursäkta mig - men hur tänker man då?

Det finns bara en sak att säga - Dum. Dummare. Caramell.


Om författaren

Författare:
Maria Ryberg

Om artikeln

Publicerad: 20 feb 2002 14:41

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: