sourze.se

Alldagliga tjejer, se hit!

Lars F har en rak och seriös förfrågan till dig.

Det här damp ner i min Hotmail Inbox häromdagen. jag har raderat vissa stycken, med mycket upprepningar, på grund av platsbrist.

********************************************************************

Hej. Såg dig i en kontaktcommunity på internet.

Jag har en rak och seriös förfrågan till dig,om du eventuellt skulle kunna tänkas att vara intressserad av att få chans till ett välbetalt extrajobb? Isåfall kommer du att få en ersättning som uppgår till 10.000 kr för varje arbetstillfälle,som är en och en halvdags effektivt arbete.

Arbetet är ett modelluppdrag för amatörer i en erotisk foto och filmproduktion,där det endast är tjejer som medverkar.

Skulle du inte vara ett dugg intresserad av det... så uppmanar jag dig verkligen att sluta läsa nu och bara ta bort det här mailet.

Om du tyvärr skulle ta illa upp av att få den här förfrågan, så ber jag uppriktigt om ursäkt att jag besvärat dig med den. Om du råkar ha fått den här frågan av mig tidigare, så beror det olika communites o.d och att jag missat att jag skickat den till dig tidigare.Så det är inte alls min avsikt att vara tjatig på dig.

Du måste även ovillkorligen ha fyllt 18 år för att få medverka på det här. Är du lite intresserad så ber jag dig läsa vidare,då det här är en helt seriös och allvarlig förfrågan från mitt håll.

Arbetet består av att du först blir stillbildsfotad i softa poseringsbilder när du är solo ensam , både när du är lättklädd och sedan naken. Efter det följer stillbildsfoton samt filminspelning av dig solo i mer erotisk karaktär.

Sedan ska du medverka i en filminspelning,när du är tillsammans med en eller flera andra tjejer och har tjejsex. Inga killar förekommer alls under dom delarna av arbetet.

Däremot finns det en del i "programmet"där vissa av modellerna medverkar i en s.k."debutantintervjuv" och då ingår det även att dom är tillsammans med en man.Fast just den delen av arbetet är helt frivillig att medverka i och absolut inget obligatoriskt,om du bara vill medverka på dom andra delarna.

Huvudarbetet och det obligatoriska att medverka i,är du solo vid fotografering och filmning samt när du är med andra tjejer.

Den som ställer frågan till dig,är en freelans fotograf / filmare som finns på kungsholmen i Stockholm,som har ett litet inregistrerat och seriöst produktionsbolag. Jag har hållit på med i flera år att specialisera mig på att göra dels foto och filmseesioner av tjejer solo i erotiska bilder,samt filminspelningar på unga tjejer som har tjejsex.

Jag söker nu nya modeller till våren och sommarens kommande produktioner och söker då unga tjejer eftersom det här är en s.k "teenagerproduktion".Ni måste ha fyllt 18 år och jag söker tjejer i åldern 18 upp till runt 25 år.

Jag söker i första hand vanliga,enkla och alldagliga tjejer.Att ni är öppna,ärliga,pålitliga och trevliga att ha att göra med,samt är nyfikna och positiva till att prova på olika saker värdesätter jag högt.

Ingen vana behövs,varken av att ha agerat framför kamera förut eller att ha varit med någon annan tjej. Min grundtanke med hela den här produktionen är just att det ska vara unga amatörtjejer som medverkar för första gången.

Det ska helst vara vanliga,enkla och alldagliga tjejer,men gärna att ni ser bra ut.Dock är det absolut inget krav om att du ska se ut som någon supermodell.Skulle du nu själv inte vara riktigt nöjd med ditt utseende men är intresserad,så låt inte det hindra dig från att svara.Skicka med en bild och låt mig få bedöma det.behöver absolut inte vara utan kläder eller liknande

Det ställs inga krav på att du ska vara eller uppföra dig som ett superproffs framför kameran eller när du är med annan tjej,utan allt går ut på att ni ska prova er fram och experimentera lite med varandra. Alla tjejer som tidigare medverkat har tyckt att alltihop har varit spännande,en rolig upplevelse och erfarenhet,samt att det har varit ganska lättförtjänta pengar.

Bild och film som tas på dig kommer endast att distrubieras via särskilda butiker som bara saluför erotik och det mesta utomlands.Så det finns ingen risk att material på dig kommer att säljas öppet via den vanliga kioskhandeln typ vanliga videobutiker,kiosker,bensinmackar m.m. Du kommer även att få vara delvis anonym,då ditt riktiga namn och uppgifter om dig inte sätts ut på publicerat material.

Det här är ingen megaproduktion utan en ganska liten produktion och något som jag har som en form av sidoverksamhet,till andra verksamheter som jag sysselsätter mig med.Jag sköter om det mesta själv,vilket b.l.a innebär att när vi gör ett jobb så är det inte massa folk som springer omkring.Vi försöker alltid att göra jobben under så lugna,trevliga och avslappnande förhållanden som möjligt.

Jag vill starkt poängtera att jag har inget annat intresse av dig,mer än som modell yrkesmässigt. Det här är bara en allvarlig och seriös förfrågan från mig,om du e.v. kan tänkas att vara intresserad av det här. Skulle du tyvärr ta illa upp av den här förfrågan,så ber jag än en gång uppriktigt om ursäkt att jag har besvärat dig med den.

Du kanske tycker att det här är ett underligt sätt att söka modeller på? Det är kanske något ovanligt och jag tror att jag är ganska ensam om att gå tillväga så här,men det har gett bra resultat.

Jag har tidigare haft ganska många annonser ute på olika platser på nätet och tyvärr så är en stor del av svaren oseriösa och många ganska knasiga,samt alla dessa killar som inte respekterar att man bara söker tjejer.

Det här med att jag själv är lite aktiv och "söker upp" tjejer som annonserar,finns på olika communite m.m.har tidigare givit bra mycket bättre resultat än vad alla annonser har gett.

I stort sett alla tjejer som jag använnt under sista året har jag även fått kontakt med på det här sättet.

Jag har inte en aning om du över huvudtaget är intresserad utav det här,utan det är bara en ren chanstagning från min sida om du e.v. kan tänkas vara intresserad. jag såg din mailadress på en kontaktcommunity som är offentlig för alla,eller för en stor grupp internetanvändare.

Du får inte heller ta det här som en personlig förfrågan,utan det är en allmänn förfrågan som jag har skickat ut till många fler än bara dig. Jag har inte heller antecknat några uppgifter om dig.

Jag har har även kollat upp om det strider mot någon gällande lag eller internetregler att skicka ut en sådan här förfrågan,men det gör det inte så länge man inte uppmanar någon till brott,vänder sig till minderåriga,hetsar mot folkgrupp m.m.

Om du tycker att detta låter intressant,så skriv en rad och berätta lite om vem du är,ålder o.s.v. samt gärna skicka med en bild.Isåfall kommer jag att skicka dig ett utförligt informationsbrev,där allt berättas om i detalj vad du ska göra och vad allt går ut.Du måste ha fyllt 18 år för att få medverka och du ska kunna styrka det med gitlig ID-handling när vi träffas för att göra ett jobb.

Det är inte bindande på något sätt att jag skickar infobrevet,utan du får läsa det i lugn o ro,sedan är det upp till dig om du är intresserad att prova på och ta vidare kontakt.

Hälsningar Lars F.

**********************************************************************

Jaha. Så... va?

Får man verkligen göra såhär? Jag är förstummad. Ser den här människan, som inte ens törs gå ut med sitt efternamn, alla tjejer som presumtiva porrskådisar? Eller - jag vet inte. Han har kanske ändå skött det här på ett förhållandevis snyggt sätt? Jag menar, han ger ju ett väldigt ödmjukt och seriöst intryck, om man nu kan tala om "seriöst" i den här branschen. Och han ber om ursäkt så många gånger att jag faktiskt ännu inte kommit mej för att skriva tillbaka och gorma. Jag är faktiskt mer förvånad än arg.

...lägg dock märke till följande fräscha uttryck "alla tjejer som jag använnt under sista året" - ordet "använt" säger väl ganska mycket om hans kvinnosyn, eller? "Teenagerproduktion" är ett annat mysigt ord.

Så mitt svar till dej, Lars F du kanske snokar runt även på denna offentliga community och raggar mejladresser till unga tjejer?, lyder: Nej tack, jag har inget behov av att medverka till att upprätthålla föreställningen om kvinnan som sexuellt objekt med enda uppgift att behaga män. Jag betvivlar nämligen att tjejsex-videorna görs för en lesbisk publik. Nej tack, jag avstår helst från att en massa gubbar ska sitta och runka över en bild på min nakna artonåriga kropp jag är egentligen tjugo, men det behöver ju inte de veta, eller hur? "Teenager" var det ju.

Ja, vad säger man. Vilken underbar värld vi lever i, eller hur? Finns det några fler som fått ett liknande mejl? Jag vill dock poängtera att han inte hittat mej här på Sourze, utan han hade skrivit till en av mina andra mejladresser.

Hej förresten till er som känner mej sen förut. Kul att vara tillbaka! Nu vill jag veta vad ni tycker.


Om författaren

Författare:
Gunilla Jägeberg

Om artikeln

Publicerad: 15 feb 2002 17:37

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: