sourze.se

I huvet på en gammal OS-gubbe

Varning! Bara fragment! OS, Sourze och medicin!

"Värsta skittexten på Sourze?" eller nåt sånt. Tror jag att den hette. En gammal artikel in this forum alltså. Jag tyckte den var kul. Så jag härmas lite. Börjar bli tjockt med artiklar på Kultur och Nöje nu så jag tillåter mig vara strategisk och drar in den här på Sporten. Klara... färdiga... gå!

-

Om ett elbilsföretag någon gång bestämmer sig för att hitta en skidskytt som ska ge dem ett reklam-ansikte så måste Uschi Disl vara perfekt!

-

Jag är inte Mats Olsson. Jag är inte Mats Olsson. Jag är inte Mats Olsson.

-

Ironi är svårt. Speciellt i skrift. Speciellt på Sourze. Ibland fattar man inte. Och ibland blir man missuppfattad. En undrande och snäll kommentar tolkas som påhopp och man får fan tillbaka. Och ibland tvärtom. Ironi är ju just tvärtom. Man säger eller skriver något och menar precis tvärtom. TVÄRTOM! Men hur fan ska man veta det? Det går ju riktigt bra för Sverige i OS!

-

OS-KRÖNIKOR I svensk PRESS:
Före OS - :
Under OS - :
Efter OS - :o

-

På tal om idrott och skador av doping och dolda sådana: Ping-pong-pung?
Snackas det aldrig om.

-

... och på tal om mardrömmar Kyreus-artikel och pingis och Sourze. Drömde att de ringde från Sourze och sa att nu jävlar är det firmafest och du är bjuden. Kom upp på lördag, vi har fixat hotellrum och allt. Jag åker upp till El Stockholmo och tänker försiktigt att tänk om man får dela rum med Lena V och Ulups! Oj! Vilka samtal det kan bli på nattkröken! Voff! Nåväl, kommer upp och checkar in på det femstjärniga hotellet och de säger att jag ska dela rum med Stefan Holmqvist och Knut Jörgensen. Och jag ska ligga i mitten! Efter den natten vet jag precis hur det är att vara pingisnät.

-

Min son. Sju år. Säger. "På fredag när Sverige möter Kanada kan jag väl få somna i soffan och så väcker du mig när försnacket börjar?", "Självklart! Jag lovar." säger jag och hoppas att han får ett minne för livet precis som jag har ett minne av hur jag och brorsan och farsan sitter framför den svartvita teven och ser Sterner, Honken, Firsov, Maltsev och Nedomansky och förtrollas av spänningen och gemenskapen och hoppas och hejar TILLSAMMANS och får nya idoler och något man aldrig glömmer. Saknar dig farsan! Så in i helvete ibland! Jag ska koka choklad och bre ostmackor och tillsammans ska min son och jag tillverka nya minnen på fredagnatt. Och nu är det JAG som är farsan!

-

Först knäcker jag behållaren med det destillerade vattnet. Sen sätter jag på långa nålen och drar upp vätskan. Därefter bryter jag plomberingen på pegintron-flaskan, sticker i nålen och skjuter ner vätskan. Snurrar försiktigt så det blandas ordentligt. Vänder allting uppåner och drar ut exakt 49 milliliter. Tar av långa nålen och sätter på lilla tunna sticknålen. Knackar ur luftbubblorna. Nyper tag i fem centimeter lår och trycker in nålen. Känns inte ett dugg. Sakta skjuter jag in dosen. Färdigt! Min femåriga dotter tittar storögt på. Fascinerad. Hon tycker inte det är ett dugg äckligt eller märkvärdigt. "Bara bra, för detta ska göra pappa frisk som en nötkärna!". "Ska jag verkligen kalla dig Stoffe hela tiden" fnissar hon. "Ja Kenta" fnissar jag tillbaka. Sen skrattar vi. När vi skrattat färdigt tisslar och tasslar vi en stund och sen kallar vi på mamma. "MAMMA, MAMMA, KOM!" Hon kommer in och vi kan knappt hålla oss men tillsammans pressar vi fram "Gissa vad morsan! Dom kallar oss mods!". Morsan skakar på huvudet och Kenta och jag skrattar vidare.
För dig som inte vet så är det alltså medicin det handlar om och inte narkotika.

-

Funderar på om negativa kommentarer är bättre än inga kommentarer och kommer fram till att jag inte vet. Negativa kan vara bra om de är konstruktiva, men totalt onödiga om de bara skrivs för att skada. Så negative is good if it´s constructive! Nu vet jag alltså... tror jag. Men har du ingen kommentar alls, varken ris eller ros, så kan du väl skriva ditt skonummer i kommentatorsfältet så ska jag räkna ut medelfoten på Sourze när det har kommit in 100 kommentarer. Och skriva resultatet som en kommentar. Har alltid undrat hur stor den foten är. Tippar på 40,5!

-

I hope you feel good.
I hope you feel.
I hope.


Om författaren

Författare:
Mikael Vestlin

Om artikeln

Publicerad: 14 feb 2002 09:28

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: