sourze.se

Top secret!

Du måste lova att aldrig berätta!

Min kompis var den där snygga, smala tjejen med dom snygga brösten och med dom intensivt blå ögonen och ett spikrakt blont hår. Hon hade en snygg mun och allt hon gjorde eller hade på sej var så snyggt.

Hon bodde i sin egna snyggt inredda lägenhet med skinnsoffa som var bäddbar, stora dyra lampor, flashig stereo och teve, exklusivt porslin och glas, allt var så jävla perfekt! Utom en sak som bara jag vet och som jag lovat att aldrig berätta, men nu gör jag det i allafall, jag skiter helt enkelt i att jag lovat då jag inte sett henne på flera år och dessutom var osams med henne sista gången jag pratade med henne.

Så här var det:
Hon skulle gå på krogen och hade en dejt som hon skulle träffa utanför den exklusiva restaurangen. Som vanligt så var det en kille några år äldre än oss. Som vanligt så dejtade hon bara killar som var i en sån kategori som jag aldrig ens skulle få äta en varm korv med. Nåväl, innan restaurangdejten så ville hon vara perfekt och nykissad, för man går inte ut på toa när man är på en dyr restaurang och dessutom hon som var så perfekt såg till att ha kissat alldeles direkt innan.

Sagt och gjort, hon passerar McDonalds på Kungsgatan och slinker in där. Längst in på McD finns deras toaletter som är eller åtminstone då var ganska nerklottrade. Till och med jag hade skrivit på en av deras väggar "ingen älskar bröderna bäver", med röd penna.

Nu glider min kompis in genom McD ner till toa och ska där kissa, eftersom det är inte så rent så kan hon ju inte bara sätta sej ner, så hon tar först en bit papper som hon ska torka sej med när hon kissat, sen så drar hon ut hela toa rullen ifrån väggen och lägger den som en halsduk runt hela toa sitsen så hennes fina stjärt inte ska besudlas av något orent från en normal McD gästs orena stjärt. Efter att hon har halvsuttit ner och knappt ens nuddat toapapperet på änd-ringen så reser hon sej upp och knäpper igen om lilla stjärten.

Och varför ska hon städa undan efter sej?

Hon går ut ur toabåset och rakt fram till spegeln. Hon berättar efteråt att hon bättrar på läppstiftet och fluffar håret. Glider ut ifrån toaletten.

När hon gått några meter så märker hon att folk tittar på henne och hon tänker att i dag är jag snygg! Hon rätar på sej ännu mera och försöker gå ännu mera pumalikt. När hon gått genom hela McD så tycker hon att det känts precis som att gå röda mattan.

Hon skjuter upp dörren ut i kvällssvalkan och bilarna som glider förbi. Stannar upp direkt utanför dörren och tänker på hur mycket klockan är då hon inte vill komma för tidigt.
Hon står och funderar i en hundradels sekund och ser något ögonvrån som rör sej och vänder sej halft om.

Det hänger en bit toa papper ut genom dörren ifrån McD i höjd med hennes lilla stjärt och när hon vänder sej om så ser hon att den löper ner på trottoaren och sjunker i vinddraget och är fästad i hennes linning!

Det är ett oblekt stort U som startar i McD dörr och dalar ner på trottoaren för att gå vidare upp och in i hennes linning.

Hon har gått genom hela McD med ett toapapper i linningen, hängande som en stor gigantisk vimpel efter henne i draget när hon gått!

Hon lyfter ena foten och när pappret dalar ner så sätter hon klacken på papperet och gör avstamp för att få det att lossna ifrån hennes linning.

Hon höjer blicken och ser bakåt in på hamburgeriet. Allas ögon därinne är riktade emot henne och hon känner hur blodet rusar upp över ansiktet. Hon vänder sej om och går därifrån.

När hon nästa dag ringer mej och förbjuder mej att berätta det för någon så känner jag en sorts triumf. Även denna perfekta människa gör ibland tavlor.

Vårt gräl vi hade om att du bara ringer mej när du har problem och hör aldrig av dej när det är bara bra. Att du ringer mej vilken tid som helst på dygnet och att jag alltid ställt upp för dej och när jag för första och enda gången bad dej om något så nonchalerade du mej och bara struntade i att hjälpa mej.

Nää, jag ska aldrig berätta det för någon. Ann, var är du nånstans nu för tiden? Hörde att du gift dej och bor nånstans norr om stan...


Om författaren

Författare:
Suzanne Ek

Om artikeln

Publicerad: 04 feb 2002 11:53

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: