sourze.se

Bland porrfilmer och sexleksaker

På upptäcktsfärd i mer eller mindre anständiga butiker.

Väninnan ville ha råd och moraliskt stöd när hon skulle ut och shoppa en "leksak" till sig och sin älskare. Min nyfikenhet gjorde att jag genast tackade ja till erbjudandet. En grå och mulen lördagsförmiddag gav vi oss ut i sexdjungeln.

För att värma upp litet så började vi i den butik som vi ansåg vara mest "rumsren". Visst fanns det en del saker där som säkert kunde vara roliga men vi ville se ett större urval. Därför styrde vi stegen mot de lite mindre "rumsrena" butikerna. Väninnan hade förberett sig och tagit reda på de flesta adresserna i förväg.

Vi bestämde oss för att börja med en butik som sålde sexiga kläder. När vi väl kom dit så visade det sig att de sålde mer än bara kläder. I ett litet rum längre in i butiken fick vi se så mycket konstiga grejor att vi först undrade om vi hade kommit in i en djuraffär. Där fanns halsband och koppel av alla de slag. Piskor och diverse mer eller mindre konstiga betsel hängde på väggarna. Inlåst i ett glasskåp fanns det saker som jag inte ens i min vildaste fantasi kunde begripa hur de skulle användas. Än mindre förknippa med sex och njutning. Affärsinnehavaren stod och talade med två bekanta om den senaste festen de varit på där det hela tydligen gick ut på hur många piskrapp vem hade fått av vem. En snabb blick på väninnan sa mig att det var dags att gå ut.

Vi gick vidare och hamnade till slut i en butik som sålde/hyrde ut porrfilmer och dessutom hade ett otroligt utbud av sexleksaker. Under en hel del fnissande började vi att gå igenom hylla efter hylla. Många av sakerna visste vi inte ens hur man skulle använda men genom att läsa på kartonger, titta på bilderna och diskutera och fnissa oss fram till olika tänkbara lösningar så begrep vi det mesta till slut. Andra saker hade ett ganska så uppenbart användningsområde. Till de hörde bland annat den batteridrivna, lätt krökta gummihanden med rödlackerade naglar, det uppblåsbara kvinnohuvudet med rund öppen mun, penisattrapper och diverse massagestavar.

Till sist så fann vi "DEN". Inlåst i ett glasskåp så bara stod den där och väntade på oss. Vi tystnade inför ödmjuk beundran av denna otroliga skapelse. Det var en dröm i vitt, fylld med skimrande pärlor. Toppen och kittlaren var vackert lila. Det var helt enkelt massagestavarnas Rolls-Royce.

Efter en stund av stum beundran inför denna sällsynta "Pärla" begrep vi att den här ville vi titta närmare på. Killen bakom disken låste upp skåpet och tog fram dyrgripen. Tillbaka igen bakom disken satte han i batterier och började demonstrera. Toppen roterade åt ett håll medan pärlorna roterade åt andra hållet. Naturligtvis så kunde man ställa in önskad hastighet. Kittlaren manövrerade man med andra knappar och kunde ställas in på olika hastigheter med eller utan pulseffekt. Med andra ord, "DEN" hade allt man kunde begära och lite till.

Den enda nackdelen var priset. Det var alldeles på tok för högt.
- Tänk vad många du hade sålt om den hade varit lite billigare, sa jag lite drömmande.
Eftersom väninnan även hade hittat lite kläder som hon ville ha så började vi pruta. Nästan en tredjedel av priset fick vi killen att dra av.

Nöjda och belåtna gick vi ut i verkligheten igen. Det var inte riktigt lika mulet och grått ute som förut. Då och då öppnade väninnan sin påse och vi kunde båda två titta ner på "Pärlan", hon med ett belåtet leende och jag med en lätt avundsjuk suck. Hade inte min plånbok varit så förtvivlat tom vid tillfället så hade även jag burit en påse i min hand.


Om författaren

Författare:
Camilla Sydvart

Om artikeln

Publicerad: 03 feb 2002 12:24

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: