sourze.se

Ivy Bracegirdle of Hardbottle

Hobbitfeber utan like.

I dessa tider när allt har med hobbitar att göra, åtminstone här på Nya Zealand. De gamla annonserna om att man kan bli spådd i tarotkort på dyra betaltelefonlinjer är numera ersatta med att man kan få en stjärna lagd i Sagan om Ringen kort.

Alla skvallertidningar här nere skriver om alla som var med i Sagan om Ringen, inte en tidning utan en hobbit. I all reklam så finns det något om Sagan om Ringen, köp tre chokladbitar och spara omslagen och vinn, sen är det bilder ur filmen, jag vet inte vad man kan vinna för jag har inte orkat läsa annonsen färdigt då jag aldrig vinner något.

Att ha varit statist i filmen är också en bonus som man gärna berättar om ofta, det hade jag också gjort om jag hade varit med, jag är inget undantag. När det söktes statister i dom lokala tidningarna här så sa min pojkvän att jag som är både kort och knubbig säkert skulle göra karriär som statist i Sagan om Ringen. Han påpekade även att någon med så fåniga fötter och tår som jag har hade en utstakad karriär. Jag har fötter som är storlek 37 långa, men så breda att jag måste ha 38-39. Min pojkvän skojar alltid om att jag är en duktig simmare - men att det är ju alla ankor.

Nåväl det viktigaste av allt är ju att ha ett riktigt Hobbitnamn så nu har jag hittat en hobbit namn generator Länk: chriswetherell.com


Om författaren

Författare:
Suzanne Ek

Om artikeln

Publicerad: 22 jan 2002 16:13

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: