sourze.se

En kvinna blev Robinson

Nu har det hänt, men teve vågade inte visa det.

Tävlingen var slut, Anna Lindberg från Piteå hade simmat förbi Kennet och tagit en plats i finalen. Producenten av Robinsson visste att alla skulle rösta på henne, hon hade tagit alla deltagare med storm tack vare sin charm och vilja att hjälpa till.
- Nä, det här går inte, vi får börja om från start, skrek programledaren ilsket till alla. En tjej kan inte bli en Robinsson, vi samlar ihop gänget och kör en gång till.

Från ett lyxhotell utanför Malaysia kördes alla deltagare in ännu en gång. Anna Lindberg fick ta flyget hem. En teveanställd hårfrisörska, som alla trodde skulle åka ut i första omgången på grund av nageltrång, fick nu vara med. Tävlingsdeltagarna gnydde men inget fick stoppa detta populära program från att gå under. I sin hemliga dagbok, skrev programledaren att han var genomsvettig av skräck när han trodde att hårfrisörskan skulle vinna den sista tävlingen. "Vi löste det med att en av deltagarna trampade henne på tårna och hon föll i vattnet, det var en kick att sedan inte upptäcka att producenten klipp bort händelsen i efterhand."

Tävlingen som enligt teves egen utsaga slutade i somras fortskred alltså ända till slutet på september. En deltagare fick flygas hem på grund av undernäring och de andra gavs i smyg dropp med näringsvätska. Detta är endast ett exempel på hur teven undanhåller oss den verkliga sanningen. Här kommer en lista med de största bluffarna i världshistorien.

Månlandningen: Utfördes av tre skådespelare i Nevadas öken. Allt för att leda uppmärksamheten från Vietnamnkriget.

Kennedymordet: Var en övning på mordet på Martin Luther King. Lösa skott på en president som ville ha livstidslång semester. Han bor nu tillsammans med Elvis Presley på ett ålderdomshem i Borneo.

Moderaternas jordskredsvalseger i senaste valet: Att ha en statsminister som reste omkring i det då krigshärjade Kosovo ville ingen genomlida. Partierna beslöt att fejka hela röstningen och lät sossarna ta en omgång till.

Norge vann VM i fotboll: Frankrikes regering lovade att köpa olja av Norge i tjugo år till överpris. Tevebolagen såg heller ingen vinning i att Norge vann. Brasilien hade som ultimatum att få vara med i finalen. Alla var överens men Bosse Hansson gnällde som den norgevän han alltid varit. Italiensk maffia ordnade att han inte skulle knysta ett ord om de fick vinna nästa år.

Till slut radion: 1947 beslöt riksdagen att Sveriges huvudstad skulle flytta till Malmö. Detta tystades ner av dåvarande radiochef och fortfarande vet ingen att kungen och riksdagen flyttat söderut.

Att allt detta är sant har intygas till mig av Benny Pinnhuvud, patient på Barenska kliniken för tevemissbrukare av Eurosport.


Om författaren

Författare:
John Jensen

Om artikeln

Publicerad: 06 jan 2002 12:45

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: