sourze.se

Sicken jäkla start på det nya året!

Hjärnan rör sig långsamt inne i skallen.

Här masar man sig upp på morgonkvisten bara för att upptäcka att solen redan gått ner. Och när man duschat klart är man geggigare under fötterna än man vá innan man börja. Vid frukostbordet har josen hamnat i filtallriken och filen i kaffebryggar´n. Och dessutom lyckas jag med konststycket att klämma ut en halv tub med kaviar på den överblivna julskinkan. Fy fan - va det smakar! Urtaskig kombination faktiskt.

Å sådär himla jättekul var ju inte kalaset. Ganska stillsamt för att vara ett nyårsfirande. Raketerna minns jag inte ens. Och inte nyårskyssarna heller. Förhoppningsvis kysste jag rätt personer lagom mycket. Men nog har jag ont i hårfästet alltid. När jag rör på huvudet så rör sig hjärnan liksom några millisekunder långsammare inne i huvudet än vad huvudet rör sig och så stöter den emot skallen i varje liten rörelse flera gånger. Ajajaj.

Jag hasar ner för trappan och intar "albundy-posen" framför teven. Genomdåliga nyårsrepriser rakt igenom. På text-tv har de inga rapporter om nyårsbråk alls - måtte varit lugnt i år. Det blir ju så när det är kallt med mycket snö. Jag dåsar till. När jag vaknar kör de fortfarande nyårsrepriser - har de så jäklar taskig budget? Eller har jag fått på videon från igår? Bäst och kolla tv-tablåerna på text-tv. Vad ända in i hel., vadå, va, VA!?
31 december.

Det är nyårsafton idag!!!!!! ÅÅÅnej. En hastig titt på klockan visar att alla tåg har gått och alla klockor stannat. Jag skålar in det nya året med mig själv och tänder ett tomtebloss. Det enda som bubblar i mitt glas är Treo.


Om författaren

Författare:
Anna Linusson

Om artikeln

Publicerad: 04 jan 2002 15:05

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: