sourze.se

Bush kom, Sverige blev bananmonarki

GWB kom till Gbg och från och med då gäller Texasjuridik. Så Sverige har numera "amerikanska snutar" och "amerikansk rättvisa".

Min dotter och min hustru kom till Göteborg på lördagsmorgonen. Genomförde tillsammans med ca 20 000 andra människor en fredlig värdig demonstration. När dom på kvällen gått och lagt sig i sina sovsäckar på liggunderlag i Schillerska skolan blir dom mycket brutalt uppväckta av svärande skrikande hotfulla tungt beväpnade polisuniformsklädda varelser som riktar automatvapen mot min 15-åriga dotter där hon ligger i sin sovsäck. Sedan blir dom utsatta för något som närmast kan liknas med en skenavrättning. I uppemot två timmar tvingas dom ligga på våt asfalt iförda bara sovkläderna och i samma kroppsställning som Osmo Vallo låg, när liknande varelser trampade ihjäl honom.

Dessa händelser bidrog till att vår 26-årige redan deprimerade son gick ned i Umeälven klockan 11:52 den 27 juli och försvann. Den 26 augusti gjorde sökhunden en markering nedströms vid bron. Vädret och de kraftiga strömmarna gjorde det dock omöjligt för dykarna att gå ner den dagen eller nästa. Den 28 augusti sitter vi och väntar på besked om att man hittat vår försvunna sons kropp.

Då ringer någon som påstår sig vara en kommissarie från Göteborgskommissionen, och vill hålla polisförhör med min hustru och min dotter utan att dessa är misstänkta för något brott. Jag avvisade givetvis hans begäran och fick honom att inse att han borde fråga om hur folk mår och om dom är upptagna med annat innan man kommer dragandes med sådana rättsvidriga önskemål.


Om författaren

Författare:
Lars Lindberg

Om artikeln

Publicerad: 04 jan 2002 11:12

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: