sourze.se

Lundahl, sluta snacka skit!

Kvinnor världen över förena er, Michael Lundahl är här för att plocka era poäng. Han älskar er.

Maken till poängplockare har jag inte sett under mina 18 år på jorden. Michael Lundahl din lilla fjäskare, tror du inte att man fattar vad som händer. Texten du har skrivit är genomskinlig som spriten du måste ha druckit när du skrev den. Den är onykter, kåtpilsk och arg men ändå ödmjuk och mjäkig.

Lundahl skriver att kvinnor är så korkade att de inte kan fatta hur snygga de är, att de är dumma i huvudet som tycker att de är fula. Låt dem tycka att de är fula om de tycker det, Lundahl, ingen har gett dig rätten att bestämma det. Är du man? Är du cool? Är det enbart män som kan bestämma om kvinnor är snygga eller inte? Ofta!

Egentligen så är Lundahl inte arg, han är ensam. Med sin text vill han få kvinnor att tro att han tycker att de är snygga, egentligen är det ett desperat rop; "ensamskitsnyggsexigkvinnasökes". Lundahl fjäskar sönder sig fastän han låter arg. Han tror att läsarna går på att han är arg men jag fattar nog vad han vill. Hans enda syfte med artikeln är att kamma hem några poäng hos kvinnorna.


Om författaren

Författare:
Navid Modiri

Om artikeln

Publicerad: 18 dec 2001 16:41

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: