sourze.se

Varför är du så sexfixerad?

Sourze är nog inget forum för mej.

Varför lockas så många människor av dessa rubriker som innehåller sexord? Rätt banala rubriker oftast. Kan det bero på att många skrivare och läsare här är ganska unga?
För att vinna som mest lästa skribent, måste man hitta en
slående rubrik, alltså en som anspelar på just sex.

Sätter vi på teveapparaten, blir vi hjärntvättade med sexistiska inslag. Programmet "Silikon", borde byta namn till "sexikon", med sitt urlöjliga tema "tätt intill", där en kändis blir intervjuad. Bland alla barnsliga frågor: "Har du stor snopp?" Men hallå, det är ju vuxna människor det handlar om, inga hormonstinna tonåringar.

Markus Hankins med sin artikel "Sex med kondom är inte skönt." Naturligtvis har alla som haft samlag både med och utan, känt skillnaden. Att ha sex med kondom är som att bada med regnkläderna på. Det är naturligtvis många som läst denna artikel.

Stefan Wilde skrev en artikel om "Hur smakar nu en kvinnas sköte?" Det är för det första en smaksak, smaken är som baken, delad. Jag är väl insnöad som inte förstår det stora i denna rubrik. Vad hände med den? Jo, flest antal läsare.

Loves artikel som handlar om att människan gör allt för sex. Det skulle alltså vara mitt syfte, när jag fräschar upp mej på morgonen, innan jag åker till skolan. Visst, kanske jag blir uppraggad av någon kille på rasten. Nej, du unge man, jag vill bara se trevlig ut för alla i min omgivning, både kvinnor och män. Alla vill vi ha komplimanger och uppskattning, utan att vi har sängen som baktanke eller i åtanke.

Sourze.Sex behövs det, skriver Michael Lundahl. Där kom Christer Kyreus med ett utmärkt förslag: "Sourze.livsåskådning", det tilltalar mej mycket mycket mera. Jag vill hellre ventilera människors själsliv, vad de känner och tror på.

Naturligtvis är sex viktigt, det är ju själva livet. Annars satt jag inte här och var provocerande och lite pryd.
Jag blir bara så less på att alla vänder ut och in på sina
sexliv, samt deras känslor under midjan.

Som sagt, det är snart dags för mej att ta en paus från det som nästan blivit en mani: ATT SKRIVA PÅ SOURZE.


Om författaren

Författare:
Vivi-Ann Bryggman

Om artikeln

Publicerad: 12 dec 2001 21:21

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: