sourze.se

Köttätare, rasist och mansgris!

Jag står för det! Ska tatuera min hjärna med skitsnack bara för att slippa slappheten i debatterna.

Speciella människor! Har inte sett maken till idioter! Varför skriva om saker och ting bara för att folk ska läsa dem, varför vara så jävligt politiskt korrekt bara för sakens skull?

På Sourze ramlar de vänstervridna rubrikerna in som raketer i Kabul. Alla dessa rödmålade fjortonåringar som tror att rättvisa löser alla problem. Det är inte så jävla enkelt och om alla ska vara så snälla och trevliga och kyssa varandras arslen så kommer debatterna att stå still. Man måste sparka lite, både upp och ner för att det ska hända någonting.

Jag vet att jag inte är särskilt omtyckt på Sourze, på grund av att jag provocerar och skriver sånt som folk inte gillar. Men det är det som är meningen. Provokation leder till eftertanke och det är det som i sin tur förhoppningsvis för att man får helt nya perspektiv. Hur långt hade man kommit om alla ssuare och ungvänstrare hade stått och skrikit "stoppa kapitalismen" och inte hade fått något tuggmotstånd.

Att vara politisk korrekt och gå miste om tillfällen att göra folk förbannade och skitsura är fullständigt lönlöst. Man ska bli sur, man ska bli förbannad. Det ska hända något, inte bara sitta och nicka. Ja, alla kapitalister är dumma i huvudet, ja, USA är elaka, ja, köttätare är känslolösa monster. Ja. Ja. Ja.

NEJ!!!!


Om författaren

Författare:
Navid Modiri

Om artikeln

Publicerad: 12 dec 2001 16:54

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: