sourze.se

Sköte eller lutfisk

På önskelistan?

Många av inläggens rubriker för ofta tankarna till stora eller små fräckisar.

En patient blev tillfrågad av psykologen:
"Vad tänker ni på om det serveras ostron?"
"En kvinnas sköte" blev svaret.
"Jaha och om det vankas biffstek?" var nästa fråga.
Samma svar: "En kvinnas sköte."
"Glass med persikor?" var fråga tre och samma svar.
"Jag har nu frågat vad Ni tänker på när Ni serveras olika sorters mat och på alla tre har Ni svarat en kvinnas sköte - hur kommer detta sig?"
Patienten tittade upp på läkaren och svarade:
"Jag tänker aldrig på något annat."

Ibland tröttnar man och har det som gynekologen - vilken strax före sin semester tillfrågades vad han skulle göra: "Först skall jag gå ut och titta vackra flickor i ansiktet." blev svaret."

Att vilja se en kvinnas sköte kan ibland få ödesdigra följder. I en mörk portgång ville grabben titta och tände en sticka. Efter något ögonblick frågade han flickan: "Om Du kan pinka - gör det - för det brinner i toet."

Smaken är olika - det framkommer vid följande.

Några intagna på ett "dårhus" stod nyfiket och tittade på bonden som körde omkring med ett lass gödsel.
"Vad gör Du?" frågades.
"Jag slänger koskit på mina jordgubbar". svarade mannen.
"Här inne tar vi socker och grädde - men så är vi ju inte riktigt kloka."

För mycket länge sedan var det tre herrar som inte nekade sig livets goda. Hitler, Göring och Goebbels hyrde ett luder som underhöll dem. Vad de inte visste var att den galanta damen saboterade rikets säkerhet genom att ha flatlöss. Efter några dagar träffades de igen. Två rev sig i skreven medan Hitler kliade sig i mustaschen.

Analsex uppfanns av den snåla skotten som inte ville ha utlägg för taxi till doktorn om de skulle fastna. Han ville kunna gå dit.

Storleken på bådas attribut har ofta betydelse och har skaffat både drömmerier och bekymmer.

En äkta man berättade för hustrun att han drömt om en auktion som sålde kvinnliga sköten. Där hade funnits till tusen kronor i denna storleken. Han visade med två fingrar storleken. För femhundra gick det att ropa in en i denna -här använde han båda händerna.
"Vad kostade en sådan som min?" frågade den äkta makan blygt.
"Den hade intet pris - det var inne i den vi höll auktionen."

Två damer strosade runt i saluhallen med avsikt att handla middagsmat. Framför grönsaksdisken stannade de - tittade på de nyss skördade extra stora jordiga morötterna som låg på disken.
"Tänk om min make haft en sådan" småskrattade den ena.
"Min har." svarade kvinna nummer två.
"Nu ljuger Du! Inte så stor." kom det förtrytsamt.
"Nej - men lika skitig."

Mannen hade närvarat vid förlossningen. Då barnmorskan skulle lägga sista handen vid återställandet av den nyblivna modern - konstaterade hon att doktorn måste sy samman kvinnans mus litet.
"Skulle man inte kunna be doktorn att sy några stygn extra när han ändå håller på" bad mannen försynt.

Anledningen att yngre herrar går på gym och lyfter skrot är - som jag tror - att det är för långt till sängen. Ett flertal gånger har jag sett på film att paret precis kommit innanför dörren - där lyfter han henne upp mot väggen och här utförs parningsakten. Till detta fordras kraft i arm.

I en del filmer händer det att paren har kalsonger och trosor på. Sist jag såg detta var i Rederiet. Bengtsson satt ovanpå intendenten. Uno borde gjort som killen vilken mötte en motsträvig flicka och utsatte henne för följande val.
"Tar Du inte av trosorna kommer Du att få trasor i musen."

En småväxt man och en mycket lång kvinna stod inför rätta - avseende ett faderskapsmål. Då befruktningen skulle försigått i en förstuga - tvivlade domaren och bad om en utförlig beskrivning av kärleksakten. Mannen berättade att de stått en spann i trappan - här avbröts han - en av nämndemännen förstod att han stått på spannen.
"Nej" förklarades det - "Jag trädde spannen över hennes huvud och hängde i handtaget."

Olika äro de sätt på vilket man kan inleda bekantskaper.
En av mina vänner bjöd upp en vacker flicka och frågade efter några varv: "Skall vi gå hem till mig och "pippa"?
Omedelbart kom en örfil med åtföljande kommentar: "Frågar ni alla flickor detta?"
"Ja det gör jag" blev svaret.
"Då blir det väl många örfilar?"
"Ja, men det blir mycket "pippa" också".

Det är ju inte bara här på Sourze tankarna ofta håller sig till nederdelen på kvinnans kropp - så har det varit i evinnerliga tider. Då järnvägen lades i Norrland och trakterna hemsöktes av rallare - prövade olika organisationer att tillföra obygden kultur. En gång skulle det utföras ett dramatiskt teaterstycke. Allt gick bra fram till tredje akten då hjälten hade dödat hjältinnan som låg blödande - knivskuren - på scengolvet.
"Vad har jag gjort, vad skall jag göra?" utropade hjälten förtvivlat.
"Sätt på henne innan hon kallnar" hördes från salongen.
Detta slut hade teaterdirektören inte väntat sig och inför nästa föreställning var landsfiskalen inbjuden och kom i paraduniform - sabel och pistol - i avsikt att detta skulle förhindra incidenter som kvällen innan. Tillsammans med hustrun tog han plats på första bänk och skådespelet kunde börja. Ett stycke in i första akten kramades och kysstes ett par och då detta var över sa den manliga rolltolkaren dramatiskt:
"Finns det något underbarare än ett par varma röda kvinnoläppar?"
Nu reste sig fiskalen - drog pistolen - vände sig mot publiken och lät vapnet svänga från sida till sida medan han med hög röst förkunnade:
"Den förste djävul som säger "fitta" skjuter jag."


Om författaren

Författare:
Lennart Ekman

Om artikeln

Publicerad: 11 dec 2001 11:27

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: