sourze.se

Önskelista - julklappar 2001

I år önskar jag mig...

Vid den här tiden varje år skriver jag min önskelista.

1. Som vanligt tänkte jag först önska fred på jorden. Det har alltid stått först och så får det göra i år också.

2. En ny röd bil brukar komma som nummer två. Men sådana lottar de ju ut i massor på Bingolotto varje vecka, så jag stryker den i år. Jag vill hellre satsa på nytänk i önskelistan.

3. Snygga underkläder har jag också strukit från listan sedan jag fick åtta par spetstrosor i förrfjol. Alla satt nämligen lika djup inkilade mellan valkarna. Jag får helt enkelt vänta tills någon annan modell blir inne.

4. Fortfarande kan jag kittlas av tanken på guld och diamanter. I massor. Men eftersom ingen jag känner ändå skulle ha råd att köpa det till mig, så lägger jag undan reklambroschyren från Guldfynd.

5. Nu har jag problem!

6. Att önska pengar i julklapp är ingen riktigt sport tycker jag. Bör bannlysas!

7. En god bok från topplistan går alltid hem, men eftersom jag numera hellre läser här på Sourze så tilltalar mig inte tanken i år.

8. Nej, i år vill jag satsa på skapande julklappar. Mer åt gör det själv-varianten.

I år önskar jag mig bara små vita Sverigekuvert. I kuvertet ska givaren lägga en liten lapp där hon/han själv har skrivit ett valfritt ord. Eller kan man klippa ut något ord ur en tidning och lägga i. Så hoppas jag att jag får riktigt många små vita kuvert med olika ord i.

Sedan ska jag på julaftonskvällen lägga ut de små lapparna på soffbordet och skriva dikter eller andra texter som orden inspirerar mig till. En riktigt God skrivarjul - bättre kan det inte bli.


Om författaren

Författare:
Gun Lundberg

Om artikeln

Publicerad: 04 dec 2001 09:19

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: