sourze.se

Sourze, tack för mig!

Det är dags för mig att lägga ner mitt engagemang härinne på Sourze. Debatten lever vidare och redaktionen vägrar förändra Sourze! Vi är Sourze men kan inte påverka någonting.

Det är dags att jag paddlar mig ur detta åsiktsträsk och äntligen får mitt på det torra, once again. Det har varit fantastiskt intressant och även lärorikt att tjabbas med alla attityder och åsikter här på Sourze.

Cirkus-Somos lär man ju inte glömma i första taget. Folk frågade mig varför jag överhuvudtaget lade ner energi och tid på att bemöta honom. Jag gjorde det kort och gott för att det var jävligt ball. Killen är verkligen helt ute och cyklar.

Priftis, intressant och kunnig skribent. Tackar för en hel del läsvärda artiklar. Keep in touch.

Holmqvist, du retade gallan ur mig i begynnelsen. Nu kan jag nästan skratta lite åt det hela. Du är en kaxig jävel och det är väl därför du är vem du är och har kommit dit du är.

Hankins, skrev en hel del intressant om Göteborg, men när han skulle genomskåda Gardell blev det platt fall. Skriv om det du kan och fortsätt kritisera och ifrågasätta!

Lena Vikberg, du behärskar konsten att roa samtidigt som du planterar allvar och tankar i dina texter. Ta vara på det och ge dig in i det politiska pajkastandet.

Det finns hel del skickliga och intressanta skribenter härinne. En hel del mindre bra likaså.

Sen vill jag i vanlig ordning nominera en del personer till lite olika priser.

Grodmannen en bronsstatyett av en surrealistisk grodman går givetvis till Daniel Somos, som med stor "talang" och finess kläckt ur sig små, men ivrigt hoppande grodor åt alla håll och kanter.

Våga-ifrågasätta-priset en liten låda kubanska cigarrer går till Marcus Priftis som både kritiserat och filurat i fenomenet Sourze.

Klubben för inbördes beundran, har trakasserat mig via telefon och vill även dom bidra till prisutdelningen. Deras självklara kandidat är "exec" Mats Olsson?, dock ser de kluvet på att han ska motta priset, i form av tre hoppande rosa plyschkaniner, då han kallar sig nihilist, vilket konstigt nog är att gå till överdrift, enligt klubbens ordförande, Jan Vacker.

Den förgyllda laxmackan, går även detta år till Stefan Holmqvist. Inte bara för att mannen diggar lax, utan också för att han torskar utmärkt på Sourze.

Paradoxryttaren ett pris som utdelas av dubbelmoralens väktare i Trosa får Ana Udovic som "brinner för förändring till det bättre" men som vägrar förbättra Sourze.

Jag drar mig tillbaka av två skäl. Jag har inte råd med Internet, anymore. Prioriterar annat. Sen är det inte kul att betala för att skriva, när man inte kan få vara med att förändra. Om vi ser Sourze som en tidning/tidskrift. Då är alla prenumeranter och skribenter en form av journalister. Då är vi landets enda journalister som betalar för att arbeta och som inte har en chans att påverka eller förändra tidningen. Det gör mig både förbannad och full i skratt.

Jag frågar mig vad som krävs för att arbeta på redaktionen. Är det samma krav som att bli anställd på CSN? Du svarar helt konsekvent "Nej" på alla frågor som ställs dig.
Anser du att Sourze är demokratiskt?
- Nej.
Vill du att Sourze ska vara demokratiskt?
- Nej.
Hur är annars din ståndpunkt i frågan?
- Nej.
Du får jobbet!
- Nej.

Nej, vet ni vad. Nu ska jag bortåt biblioteket och studera. Fortsätt nu att skriva och fortsätt kritisera redaktionsetablissemanget. Om det blir revolution härinne eller åtminstone strejk, kan ni alltid vända er till mig för sympati.

Ni är Sourze kom ihåg det. Alla skribenter härinne är och gör Sourze! Finn er inte i, att då inte ha någon rätt att påverka. Sourze är ett stort tycka-till och förstå-sig-på forum, men här är jävligt lite hockey.

Somos när du blir trött på att cykla har vi cirkus Schmidt eller Vidman härnere, som är behov av en till hycklare, förlåt gycklare.

För övrigt bör tilläggas att Sverige lätt tar sig vidare, men får spö av Danmark i åttondelen!

Ha det bäst, alla ni som skriver. Redaktionen, väx upp!


Om författaren

Författare:
Jens Larsen

Om artikeln

Publicerad: 03 dec 2001 14:35

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: