sourze.se
Artikelbild

Högerns fredsmoral!

Fredlig demonstration saboterad av vänsteraktivister, vad annat kan man vänta sig?

Walk for Capitalism i Lund blev saboterad av vänsteraktivister som hindrade talare från att framföra sina åsikter.

Oavsett vad demonstrationen handlade om, oavsett om man tycker den står för fred och frihet eller krig och rovdrift så är det alltid fel när vänstern anser sig ha rätten att sätta sig över andra.

Jag har blivit anklagad att säga att jag propagerar för den enda vägen och säger mig ha alla svaren. Detta förnekar jag bestämt. Och vill påpeka att det inte är liberaler som hindrar vänstern från att ha möten och framföra sina åsikter.

Kan det möjligtvis vara så att vänsteraktivisterna i Lund som saboterade tåget observera att jag inte generaliserar har så pass ont om argument mot kapitalismen så att deras sista utväg är att sätta sig framför talarna och skrika som hjälplösa barn på dagis för att störa mötesfriheten.

Om de vänsteranhängarna är något så när konsekventa så måste de vara mot mötesfrihet. Och jag vågar hävda att alla samhällssystem som är mot mötesfrihet är fel. I denna fråga anser jag att jag besitter den äkta sanningen. Annars väntar jag gärna på motartiklar där det propageras mot den allmänna mötesfriheten i de fall den inte hamnar under lagen hets mot folkgrupp.

Walk for Capitalism genomfördes i över 100 städer världen över och drog 600 människor i Sverige. Det dominerande budskapet på samtliga plakat i tågen var fred och frihet.

Det finns ett alternativ till dagens system och det finns människor som är beredda att gå ut på gatorna för att demonstrera sitt stöd för det systemet. Det är hög tid att politikerna inte bara lyssnar på vänsterns agitatorer, nu är det hög tid att även frihetens budskap tas på allvar.


Om författaren

Författare:
Daniel Somos

Om artikeln

Publicerad: 03 dec 2001 09:53

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: