sourze.se

Könskampen går vidare

I kölvattnet på de manliga feministerna...

Ja det är ju så modernt och rätt i tiden att säga att man är feminist!! Jo men det är ju fortfarande lika viktigt att man är det!

Det blir ett dilemma,man förlöjligar sådana som Lars Lejonborg och Göran Persson med flera som kliver fram och är politiskt korrekta feminister. Lite misstänkt röstfiskeri känns det ju som det är oxå...

Man kunde ju kanske säga att man är för kvinnor! Visar de det sedan med att de väljer in en massa kompetenta kvinnor i sina partier, så kan man ju tro dem oxå.

Det finns alla sorters människor och åsikter... det är ju i grunden bra och så ska det ju få vara. Men det innebär ju oxå att det finns avarter, med detta nu inte sagt att manliga feminister är det. Det bara låter lite roligt vid första anblicken.

Sedan finns det ju bevisligen sådana karlar som har det som raggningsmetod att vara korrekta i tid och engagera sig i vissa frågor... för att komma åt kvinnorna på annat sätt än via deras åsikter.

Om man tittar sig omkring,så undrar man ju lite förstulet hur långt har vi kommit sedan 70-talet????? Läste en artikel här på Sourze: "Onanist-javisst!" som förresten vann 10 000 kronor, grattis, den var bra och viktig!!!!!

När det är så som hon beskriver det för 15-åriga tjejer idag, ja, då låter det ju som om vi till och med halkat tillbaka ner flera steg!!!sen kan man ju förstå till viss del om en del kan känna sig provocerade av en t-shirt med texten Onanist - javisst! men då får de ta upp debatten i tid och inte sopa under mattan... ta ungdomar på allvar!

Enligt mitt sätt att se det har könskampen bara börjat
- men vi måste väl samarbeta istället för att bara kasta skit på varann...

Så vi får väl välkomna alla!!!!

Om de sen är: feminister o humanister eller kanske till och med en och annan minister... med mera med mera, så får det väl gå, men ingen ska ju heller ha ensam rätt på att säga att: Jag är feminist - och ni får inte va med!
Feminist - javisst!

Självklart... de flesta är nog det utom möjligen kvinnliga prästmotståndare, men de är väl en egen art!!?? Så fram för påhittigheten och samarbete istället för nejsägande och egoism.

Så om nu Göran Persson vill va feminist - låt honom få vara det, och om Gudrun Schyman skulle vilja vara mansgris, låt henne få vara det... låt dem få leva de är ju så sköna!!!

Detta skrivs med ett leende på läpparna, direkt från de vackra skogarna i Värmland.


Om författaren

Författare:
Florence Hofvander

Om artikeln

Publicerad: 26 nov 2001 17:20

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: