sourze.se

"Slå mig älskling en gång till!"

Nya versionen av Shits for Kids är ute i affärerna. Varför vänta? Förstör dina barns uppväxt redan nu.

Nu kommer den senaste versionen av Hits for Kids, skivan som dina barn inte kan vara utan. Technoskrikiga popsound och gungiga refränger varvas med texter som "Slå mig älskling en gång till", "Jag är anden i flaskan" och "Pappa Dj, ta mig till festen". Vad fan är det frågan om?

Det måste ju finnas en marknad, annars hade ju skivor som denna inte haft några köpare. Så det finns rövarslen till föräldrar som köper så här musik till sina barn eller ännu värre föräldrar som låter sina barn köpa sån här musik. Själv skulle jag hellre låta mina ungar lyssna på skräniga Ebba Grön än på Britney Jag-är-världens-bästa-knullförebild-för-9-åringar Spears. De förespråkar ju i alla fall en bättre värld istället för en bättre samlagsställning.

Artisterna skiter jag fullständigt i, de är bara i branschen för att tjäna pengar, skivbolagen likaså, de tar inget ansvar överhuvudtaget. Butikerna kan äta min skit eftersom de är inte ett dugg bättre än några andra och tv-kanalerna och tidningarna som gör reklam för skitmusiken kan även dessa förtära min avföring. Men föräldrarna, det är där logiken fullständigt rasar ihop. Är de inte medvetna att deras barn lyssnar på en halvt om halvt avklädd bimbo som sjunger "Jag är din slaaaaaaaaav" eller skiter de bara i det?

Det som förvånar mig mest är att de flesta föräldrarna totalt sågar musikstilar som punk, hardcore och annat som låter lite "hårdare" men som definitivt har ett sundare budskap till kidsen. Det som förvånar mig är att alla föräldrar, som jag antar kan engelska inte hör vad som spränger ur högtalarna på övervåningen. Eller de kanske vill att deras 9-åriga döttrar ska sjunga så för killarna i skolan "Jag är din slaaaaaaaaaaaaav".


Om författaren

Författare:
Navid Modiri

Om artikeln

Publicerad: 25 nov 2001 13:17

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: