sourze.se

Sluta tjata om våldtäkt, idioter!

"Rape all the motherfucking bitches, take their panties off and do them hard."

Hip-hopvärlden domineras av idioter som rappar om att man ska knulla alla horor, alla tjejer är "bitches" och man ska ha så många som möjligt för det är coolt. Sen är alla vita människor dumma i huvudet, har hagelbössor och heter Bob.

Visserligen finns det hiphopare som vill få bort smutsen som har lagt sig som ett äckligt lager på deras musik. Hiphopare som vill rappa om hur livet egentligen ser ut, om politik och om samhället. Inte om fiktiva svettorgier med kåta brudar som aldrig får nog och killar som pippar runt som kaniner.

Men det räcker inte, majoriteten av hiphopvärlden består fortfarande av idioter till artister som på grund av brist på material måste tugga om samma skit om och om igen. Vi har hört det förr och vi hör det igen och det är varken bra eller nyttigt för unga att växa upp med en sådan bild i huvudet. Dessa personer är förebilder för små barn och om de hör att deras förebilder sjunger om att tjejer enbart är till för att knullas så är det klart att de får en sådan uppfattning efter ett tag.

Så ta er i kragen och uppmuntra de "riktiga hiphoparna", bojkotta idioter som Jay-Z, Puff Daddy och alla andra minigangsters. Det de sysslar med är inte musik, de strävar efter en utopi, de får inga tjejer i verkliga livet eftersom de bara tänker med kuken så de måste rappa om det istället.


Om författaren

Författare:
Navid Modiri

Om artikeln

Publicerad: 19 nov 2001 11:45

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: