sourze.se

Karriärfeministernas "diktatur"

Som om barnen inte fanns - så kan feministernas idealsamhälle sammanfattas.

Karriärfeministerna föraktar moderskapet!

Båda könen skall idag leva som om barnen inte fanns. Så levde männen förr. Nu ska vi alla leva så. Utan åtskillnad. Vare sig vi vill eller inte. Det kan liknas vid en diktatur.

Det blev ju mannen som blev normen, inte kvinnan. Feministerna avskyr och föraktar det som skiljer kvinnan från mannen. Moderskapet anser de endast är en förlegad fördom. Kvinnan ska endast föda fram barnen, sen ska hon snabbt återgå till att leva som om barnen inte fanns. Moderskärleken existerar inte, den är endast en förlegad myt.

Med en dåres envishet förnekar de att vi är biologiska varelser som till överraskande stor del styrs av våra hormoner.

Pojkar ska bli män och deras lekar förbereder dem för det. Flickorna ska bli kvinnor och det är naturens vilja att de leker med dockor, för att förbereda sig att bli mammor. Detta behöver de inte lära sig. Det föds de med. Det går heller inte att förändra hur mycket feministerna än försöker.

Kvinnor är helt enkelt biologiskt mer lämpliga att vårda spädbarn, än vad män är. Naturen har gett oss OLIKA hormoner med syftet att vi ska utföra OLIKA saker. Vi ska komplettera varandra. Då fungerar vi bäst.

Om hanråttan får kvinnliga hormoner börjar han bygga bo och om honråttan får manliga hormoner slutar hon vårda sina ungar. Så starka är hormonerna.

Dessa naturens lagar gäller även människor. Hormoner är starkare än all politisk propaganda. Tvingas vi leva mot naturen blir vi sjuka. Varför tror ni att sjukskrivningarna ökar så lavinartat? För att samhället är bra?

Kvinnor är lika olika sinsemellan precis som män. Vissa kvinnor tycker om att vårda sina barn och kan inte tänka sig att avstå från det. De har antagligen mycket av de kvinnliga hormonerna. Andra har ingen aning om vad moderskärlek är. De har förmodligen en låg halt kvinnliga hormoner.

Det tragiska är att de som inte vill vårda sina barn, karriärfeministerna, har lyckats inbilla hela det politiska etablissemanget att alla kvinnor är som dem. De har frivilligt avstått från vården av sina barn. De har gjort karriär istället. De återfinns nu på höga poster inom s och v. Männen har fogligt dansat efter deras pipa. Familjepolitiken har helt formats enbart efter dessa kvinnors önskemål.

Följaktligen är nu samhället anpassat bara för de kvinnor som vill leva SOM OM BARNEN INTE FANNS. Alla andra kvinnor tvingas in i en livsstil som strider mot deras natur.

Det vore intressant att få kommentarer från s och v! Överbevisa mig gärna om att jag har fel! Kom och kämpa på vår sida! Vi som vill LEVA MED VÅRA BARN.


Om författaren

Författare:
Monica Bodling

Om artikeln

Publicerad: 16 nov 2001 12:48

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: