sourze.se

Ättestupa á la Navid Modiri

Svar på "Gamla människor luktar illa".

Navid Modiri.
Så som Du skriver förstår jag vi att endast en mor kan älska en sådan son.
Du är rädd för gamla människor som luktar så illa. Jag har rest jorden runt några gånger och luktat och njutit av de olika aromer från basarer och hem jag besökt.
Du påstår vad det bjuder mig emot att skriva Du med stort D att smygrasismen är stor i det fördolda vilket betyder enligt ordboken: nästan omöjligt att märka eller uppfatta. Min ordbok säger även: det hemligaste och mesta i människors privatliv.
Nu är Du beslagen med en okunnighet och likaledes fortsätter Du.
Gamla vet inte............ och är rädda för utveckling.
Ju längre man lever ju mer upptäcker man och lär med sin ålder. Se bara att sitta har med sin Mac i stället för griffeltavla och svara en sådan "dummerjöns" som Dig.
Eget beröm luktar illa sägs det och Ditt inlägg stinker av det. Ge sig på gamla och tvätta bort stanken det vill Du trots att Du nu skrivit ett av de inlägg som väcker hat hos de som inte begriper att Du är mindre vetande om det svenska samhället och hur det fungerar.
Gör som jag - lär Dig känna folk - men med den attityden Du har, blir det nog svårt.
Ombord jobbade jag med 33 nationers folk och trivdes med dem i tre år. Gå nu hem och be mamma bada Dig och under tiden gömma Din dator så vi slipper dylikt trams i fortsättningen.


Om författaren

Författare:
Lennart Ekman

Om artikeln

Publicerad: 14 nov 2001 15:28

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: