sourze.se

Snoppar är bättre?

Det är lättare att vara kille, så fort man har en snopp så har man inga krav på sig.

Skitsnack! Ingenting säger att man har det lätt bara för att man är född till kille. Samhället har lika höga krav på män som de har på kvinnor, ibland högre. Någonting som gör situationen ännu värre för oss killar är att mansproblemen inte tas upp i medierna.

Trenden har bestämt att det är synd om tjejer. Det är inte mer synd om tjejer än det är om pensionärer, killar, hundar eller trädgårdsmästare. Det är synd om alla människor. Är det då rättvist att man hela tiden och jämt jämt jämt tar upp tjejproblem? Killar är ju svin ändå, eller? De har inga känslor? De har inga krav på sig?

Skitsnack! Killar måste idag göra karriär, vara pappor, vara snygga, rika, smarta, känsliga, erfarna och fan och hans farmor. Det är inte automatiskt lätt att leva bara för att man är född med en snopp dinglandes mellan benen. Alla idioter till extremfeminister som hela tiden påpekar att alla killar är svin och att alla män är likadana. Tänk om jag skulle gå ut och säga att alla kvinnor är horor, hur skulle det mottagas.

Det är lätt att vara kille, allt flyter på så vackert och man är aldrig ledsen, har inga krav på sig, det är jättelätt. Skitsnack! Skitsnack! Skitsnack!


Om författaren

Författare:
Navid Modiri

Om artikeln

Publicerad: 08 nov 2001 15:18

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: